Bu konu dahaönce defalarca tarışıldı.Onu herkes çok seviyo.Ama kimsenin sevmesini istemiyo.Daha doğrusu onu seven grup belli,seviyesi bellipapatya82 yazdı:en çok hangi şarkısı güzel denildiğinde ayrım yapamıyorum hepsi çok güzel ama deliyi çooook seviyorum ama artık klip çekildi ve birsürü lüzumlu lüzumsuz adamın dilinde dolanacak bu şarkı belki bana kızacaksınız ama ben biraz bencilim bu konuda onu herkesin dinlemesi beni rahatsız ediyo feridun düzağaçla birlikte bi kaç şarkıcı daha var bu şekilde düşündüğüm.dediğim gibi klip çekilmesi beni çok üzüyo onu görmek mutluluk verici ama herkes tarafından dinlenmesi batıyo açıkça söylemek gerekirse
kLip deLi'ye geLiyormuş...
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: rüya
-
- Üye
- İsim: Zuhal
-
- Üye
arkadaşlar binkere izledim sanırım ama bahsettiğiniz hata değil,giyinme sahnesinden hemen önce iş toplantısından kareler var ve haliyle feridun da orda giyinik hemen arkasına gelince sanki bi mantık hatası var gibi duruyo ama bence bi sorun yok
En son melissa tarafından Cuma, Mart 17, 2006 20:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Üye
- İsim: ali
-
- Üye
-
- Üye
-
- Görevli
- İsim: güLşah
-
- Üye
-
- Üye
tekrar okumanı öneriyorummelissa__ yazdı:arkadaşlar binkere izledim sanırım ama bahsettiğiniz hata değil,giyinme sahnesinden hemen önce iş toplantısından kareler var ve haliyle feridun da orda giyinik hemen arkasına gelince sanki bi mantık hatası var gibi duruyo ama bence bi sorun yok
hem öyleyse nolcak,ne fark ederr???
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: bilge
eveeet, klip şöyle başlar, saat:7.00...iş adamımız ( ) terasta pijamasıyla oturmaktadır umursamaz hallerde.Sonra iş toplantısı için toplanmış insanları, telaş içinde onu beklerken, saate bakarken görürüz.Fakat o, terasta bir yandan cep telefonuyla konuşmakta(burada konuştuğu kişiler muhtemelen toplantıda onu bekleyen ve çağıran kişiler) bir yandan da duvara çizdiği kaleye gol atmakla meşguldür.Daha sonra, aynanın önünde takım elbiseli ve ellerini havaya kaldırmış halde anlık bi görüntü* belirir, kaybolur.Hemen ardından yine aynanın karşısında takım elbisesini giyerken izleriz.Takım elbisesini giymiş gidiyordur ki, birden geri döner, arkasındaki aynaya bakar.Aynadaki kendisinden bağımsız görüntüsü, eğilmiş, onu eliyle çağırmaktadır.Bir süre bakakalır ve ellerini yavaşça havaya kaldırdığı o sahne* tekrardan görülür.Daha sonra elleri ceplerinde toplantı salonuna doğru gider...hseven359 yazdı:melissa__ yazdı:ama öyle bi sorun yok ki...
arkadaşım klibin 46. ve 47 . saniyelerinde daha elbisesini giymeden, giyinmiş olarak görünüyor ve birden gömleğini giymeye başlıyor.aynı sahne 1.10.dk da var.bu kısım sizce normal mi ?bana biraz anormal gibi geldi...
Benim gözümden klip bu şekilde.Bana göre orda* bir hata yok, o sahne* bilerek koyulmuş, giyinmeden önceye de.Amaç, aynada kendini çağıran görüntüsünü gördüğü sahnenin hayal olduğunun, aslında yaşanılmamış, düşüncesinde kurgulanmış bir sahne olduğunun vurgulanması, BANA GÖRE.
Klip hakkındaki düşüncelerime gelince, güzel düşünülmüş bir klip.En çok da o kağıttan gemi yapıp verirken gülüşü...('Kağıttan gemilerimin tayfası olsam' )
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: Özlem