Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

kLip deLi'ye geLiyormuş...

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
bigmerLin

kLip deLi'ye geLiyormuş...

Mesaj gönderen bigmerLin »

Siyah Beyaz / Türkçe DubLaj'ın iLk klibi deli'ye çekiliyormuş... NasıL oLacak acaba? :wink:
melissa
Üye
Üye
Mesajlar: 311
Kayıt: Pazar, Aralık 11, 2005 00:37
Konum: Ankara

Mesaj gönderen melissa »

ben bir gün ölürsem ya da ağlarsan düşerim'e bekliyordum ilk klibi ama deli de kabulümüzdür :D klibin hikayesini gerçekten merak ediyorum??
En son melissa tarafından Pazar, Şubat 12, 2006 15:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
scalon
Görevli
Görevli
Mesajlar: 509
Kayıt: Çarşamba, Eylül 15, 2004 14:58
İsim: güLşah
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen scalon »

kendi adıma çok mutlu oldum bu habere =) çünkü bu albümde Deli'nin ayrı bir yeri var bende..
burrrcu
Üye
Üye
Mesajlar: 173
Kayıt: Pazartesi, Ekim 24, 2005 23:09
İsim: Burcu
Konum: Çanakkale

Mesaj gönderen burrrcu »

yaşasın :lol:
bigmerLin

Mesaj gönderen bigmerLin »

Ben de klip için oyumu gibi gibi veya ağlarsan düşerim için kullanmıştım... Ama feridun söyLemişti.. Şimdi hatırLıyorum.. "Ben gibi gibi'yi çok seviyorum onu istiyorum aslında ama prodüktörler deli diye tutturduLar.. BakaLım ne oLacak?" demişti.. FazLa ısrarcı davranamamış demek ki... :)
nilay_14
Üye
Üye
Mesajlar: 461
Kayıt: Pazartesi, Ocak 23, 2006 14:57
İsim: Nilay
Konum: Tekirdağ

Mesaj gönderen nilay_14 »

oleeeeeeeeey!!!en sevdiğim şarkıya klip ....sevindim..!
gokhan5

Mesaj gönderen gokhan5 »

ya arkadaslar bnde deliyi cok seviyorum ama ben onun şarkılarının kliplendirilerek piyasa olmasına karşıyım yani biyim önceki albümde olanları gördük onu anlayan anlamayan herkes "ayyyyyyy fd alev alev" diye yırtındılar şu an klip çekilmemsine rağmen biz bütün şarkılarını bilmiyomuyuz eee çekmesin klip biz dinleyelim müzik setimizde deli yi bir gün ölürsemi gibi gibi yi ama işte diyeceksiniz kardeşim ortada profesyonel müzik ilkeler var klip çekilmek zorunda işte o zaman maalesef üzülerek susmak zorunda kalıyorum:(
melissa
Üye
Üye
Mesajlar: 311
Kayıt: Pazar, Aralık 11, 2005 00:37
Konum: Ankara

Mesaj gönderen melissa »

ne demek istediğini çok iyi anlıyorum ama biz biraz fazla korumacıyız,bazen de bencillik yapıyoruz!eğer takip ediyorsan sen de biliyorsundur,feridun her şeyin farkında,o insanlardan o da çok rahatsızdı,biz,onun kemikleşmiş dinleyicisinin onlara verdiği tepkiyi kendi üzerine alınıyor ve istemeden de olsa onu üzüyoruz.gerçeğin,doğrunun ne olduğunu biz biliyoruz,o biliyor nasılsa...boşver diğerleri istediği kadar bağırsın yırtınsın :wink:
gokhan5

Mesaj gönderen gokhan5 »

evet öyle yapmak gerekiyo ama maalesef geçen albümden ötürü prodüktörün iştahı kabarıp feridun abimden yapmaktan hoşlanmadığı şeyler isteyebilir diyede düşünüyorum üzülerek bu albüm için ve bundan sonrakiler için mesela düşünsene bu albüm prodüktörün istediği kadar satmazsa bi daha ki albüme piyasa şarkı koyması konusunda diretirse sonuçta anlayış profesyonelce diyede işin içinden çıkar off neyse ya paranoyak oldum galiba :) baktıkki bi daha ki albümde piyasa oldu dayanırız yapımcının kapısına hep beraber...
burrrcu
Üye
Üye
Mesajlar: 173
Kayıt: Pazartesi, Ekim 24, 2005 23:09
İsim: Burcu
Konum: Çanakkale

Mesaj gönderen burrrcu »

bencede istedikleri kadar yırtınsınlar ne kadar çok'' feriduncu'' olduklarını ortaya koyuyorlar böylece.
hseven359
Üye
Üye
Mesajlar: 278
Kayıt: Salı, Ekim 26, 2004 14:32
İsim: ali
Konum: Manisa

Mesaj gönderen hseven359 »

açıkçası bende çok merak ediyordum hangi şarkıya klip çekileceğini..Ben, AĞLARSAN DÜŞERİM'e çeker diye düşünmüştüm ama olsun DELİ'de güzel bir klip olur.. :lol:
fdselinfd

Mesaj gönderen fdselinfd »

kuzenimin arkadaşı klipte oynayacakmış arkadaşlar klip bi pavyonda geçiyomuş dansçılar falan varmış feridun pek gözükmeyecekmiş sanırım henüz çekilmemiş klip ilk bilgiler böyle :wink:
bozcaadali
Üye
Üye
Mesajlar: 479
Kayıt: Pazar, Kasım 13, 2005 01:56
İsim: Özlem
Konum: Yalova

Mesaj gönderen bozcaadali »

kuzeninin arkadaşı çok şanslı be Selin :D ya deli'ye gelmesi güzel sonuçta çıksın artık bi klibi ya sabırsızlıkla bekler oldum çünkü dayanamıyorum.Hergün bi hevesle geziyorum müzik kanallarını çıkar diye ama çıkmıyor.
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Harika yaaa
Deliliye vurduk kendimizi...
Lawinia

Mesaj gönderen Lawinia »

beni unutma' ya veya ağlarsan düserim parcasına cekseydi daha güzel olurdu :)
Cevapla