kLip deLi'ye geLiyormuş...
kLip deLi'ye geLiyormuş...
Siyah Beyaz / Türkçe DubLaj'ın iLk klibi deli'ye çekiliyormuş... NasıL oLacak acaba? 

-
- Üye
-
- Görevli
- İsim: güLşah
-
- Üye
- İsim: Burcu
-
- Üye
- İsim: Nilay
ya arkadaslar bnde deliyi cok seviyorum ama ben onun şarkılarının kliplendirilerek piyasa olmasına karşıyım yani biyim önceki albümde olanları gördük onu anlayan anlamayan herkes "ayyyyyyy fd alev alev" diye yırtındılar şu an klip çekilmemsine rağmen biz bütün şarkılarını bilmiyomuyuz eee çekmesin klip biz dinleyelim müzik setimizde deli yi bir gün ölürsemi gibi gibi yi ama işte diyeceksiniz kardeşim ortada profesyonel müzik ilkeler var klip çekilmek zorunda işte o zaman maalesef üzülerek susmak zorunda kalıyorum:(
-
- Üye
ne demek istediğini çok iyi anlıyorum ama biz biraz fazla korumacıyız,bazen de bencillik yapıyoruz!eğer takip ediyorsan sen de biliyorsundur,feridun her şeyin farkında,o insanlardan o da çok rahatsızdı,biz,onun kemikleşmiş dinleyicisinin onlara verdiği tepkiyi kendi üzerine alınıyor ve istemeden de olsa onu üzüyoruz.gerçeğin,doğrunun ne olduğunu biz biliyoruz,o biliyor nasılsa...boşver diğerleri istediği kadar bağırsın yırtınsın 

evet öyle yapmak gerekiyo ama maalesef geçen albümden ötürü prodüktörün iştahı kabarıp feridun abimden yapmaktan hoşlanmadığı şeyler isteyebilir diyede düşünüyorum üzülerek bu albüm için ve bundan sonrakiler için mesela düşünsene bu albüm prodüktörün istediği kadar satmazsa bi daha ki albüme piyasa şarkı koyması konusunda diretirse sonuçta anlayış profesyonelce diyede işin içinden çıkar off neyse ya paranoyak oldum galiba
baktıkki bi daha ki albümde piyasa oldu dayanırız yapımcının kapısına hep beraber...

-
- Üye
- İsim: Burcu
-
- Üye
- İsim: ali
-
- Üye
- İsim: Özlem