kLip deLi'ye geLiyormuş...

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
cansu cancan

Mesaj gönderen cansu cancan »

ya daha önce birisi yazmıştı, bulamadım şimdi.. takım elbise giyiyomuş sonra kendine deliliğe vuruyomuş vs. :lol: öyle mi klip??
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli
İsim: Burcu

Mesaj gönderen lonely »

arkadaşlar çok mutluyum çoookkk klibi izledim hemde en baştan kör talihimi yendiğim gün bu gündür :P klibi görünce ne yapacağımı şaşırdım bilgisayar ve televizyon ayrı odalarda olduğu için hem siteyi açtım koşup televizyona baktım tekrar bilgisayara bu arada klavyede "d"yi bulamadım bir ara hala kalbim küt küt atıyor yaşasın

klibe gelince Feridun Düzağaç'ı hiç böyle görmemiştim. bir iş adamını canlandırmış ofiste görüntüler var...sonra arabaya atlayıp yola düşüyor...sonra konser görüntüsü var
ya bu yazdıklarım çok açıklayıcı olmadı ama çok güzel olmuş buna emin olabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

klibi bilgisayara kaydedebilen arkadaş varsa haber eder ise sevinirim ekleriz.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
cansu cancan

çooookkkk mutluyum :D şimdi seyrettim klibi baştan sona:) çok güzeldi.. özellikle de ''anlayan el sallasın..'' kısmındaki konser görüntüleri harikaydı, kısa bi süre de olsa kendimi konserde gibi hissettim :wink:
gokhan5

Mesaj gönderen gokhan5 »

ya arkadaslar bnde izledim az once klibi ama ne yalan soyleyeyim pek begenmedim klibi yani cok kral tv seviyesinde bi klip olmus feridun abim durusuyla bile bi baska ama sadece kendinin oldugu daha guzel bi klip cekilebilirdi die dusunuorum eminim bu is feridun abimin elinde degildir yoksa o nadasta oldugu gibi yel degirmenlerine kendi cabasıyla destek vermeye clstıgı bi klip olurdu sanırım neyse herseye ragmen feridun abimin klibidir saygıyla izlerim her cıktıgında...
RUDER1
Üye
Üye
İsim: rüya

Mesaj gönderen RUDER1 »

çok heycanlandım ,normalde hiç izlemem ama kaç gündür müzik kanallarında turluyorum belki yakalarım diye.çok sevindim şu anda işteyim eve gitmek için can atıyorum. eminim Feridunun elini attığı herşey gibi buda güzel olmuştur.İstanbulda konseri varmı bu sıralar ,bilen varsa lütfen yazsın krizim geldi:))
nilay_14
Üye
Üye
İsim: Nilay

Mesaj gönderen nilay_14 »

o gözlüklerle muhteşem gözüküyor... :D
izlemeyip izlemek isteyenler hemen müzik kanallarından birini açsınlar çünkü hepsi deliyi çıkartıyorlar!!!harika bir klip bence
*PINAR*

Mesaj gönderen *PINAR* »

arkadaşlar bende klibi izledim ve çok beğendim.şarkı ayrı bir olay zaten.
çinta

Mesaj gönderen çinta »

'Deli' sözleriyle olsun müziğiyle olsun çok hoş bir şarkı.Şarkıda herşey çok açık olduğu gibi beğeniyi hakediyor klibide fakat ben 'Aşk Çok Uzak' adlı parçaya klip bekliyorum o benim şarkım
bazen
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen bazen »

klip süper olmuş ya dehşet güzel feridun sabahlıkla oturmuo mu çatıda deli olmuşş deliiiiiii:D
hele bi yerde bi gülmesi var arkadaşlar akla ziyan yaaaa :oops:
aşkınehali

Mesaj gönderen aşkınehali »

Klipte ofisten çıkarken Feridun Düzağaç'ın şöförü ona önkapıyı açıp bekliyor.O da arabanın önünden dolanıp şöför koltuğuna binip şöförüde bırakıp gidiyor.Hasta oldum o sahneye ya.Bu şarkı da bi kliple ancak bu kadar güzel,bu kadar iyi bir mizahla ifade edilirdi.
cansu cancan

nerde gülüyo ya? benim hiç dikkatimi çekmedi :(
ecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen ecem »

harika klibi bende seyrettim pwer turk te araba sürüşü çok hoşuma gitti baştan aşağı karizma adam araba sürüşü de aynen müthişş
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Ya ben izleyemedim bugün hastaydım hep uyudum o yüzden :cry: umarım yarın bana da denk gelir.
nilay_14
Üye
Üye
İsim: Nilay

Mesaj gönderen nilay_14 »

bozcaadalı yazdı:Ya ben izleyemedim bugün hastaydım hep uyudum o yüzden :cry: umarım yarın bana da denk gelir.
gelir ya merak etme...
klip yeni olduğu içn heryerde çalıyorlar ben ardarda 3 kere 3 farklı kanalda izledim :)