arkadaşlar çok mutluyum çoookkk klibi izledim hemde en baştan kör talihimi yendiğim gün bu gündür klibi görünce ne yapacağımı şaşırdım bilgisayar ve televizyon ayrı odalarda olduğu için hem siteyi açtım koşup televizyona baktım tekrar bilgisayara bu arada klavyede "d"yi bulamadım bir ara hala kalbim küt küt atıyor yaşasın
klibe gelince Feridun Düzağaç'ı hiç böyle görmemiştim. bir iş adamını canlandırmış ofiste görüntüler var...sonra arabaya atlayıp yola düşüyor...sonra konser görüntüsü var
ya bu yazdıklarım çok açıklayıcı olmadı ama çok güzel olmuş buna emin olabilirsiniz.
çooookkkk mutluyum şimdi seyrettim klibi baştan sona:) çok güzeldi.. özellikle de ''anlayan el sallasın..'' kısmındaki konser görüntüleri harikaydı, kısa bi süre de olsa kendimi konserde gibi hissettim
ya arkadaslar bnde izledim az once klibi ama ne yalan soyleyeyim pek begenmedim klibi yani cok kral tv seviyesinde bi klip olmus feridun abim durusuyla bile bi baska ama sadece kendinin oldugu daha guzel bi klip cekilebilirdi die dusunuorum eminim bu is feridun abimin elinde degildir yoksa o nadasta oldugu gibi yel degirmenlerine kendi cabasıyla destek vermeye clstıgı bi klip olurdu sanırım neyse herseye ragmen feridun abimin klibidir saygıyla izlerim her cıktıgında...
çok heycanlandım ,normalde hiç izlemem ama kaç gündür müzik kanallarında turluyorum belki yakalarım diye.çok sevindim şu anda işteyim eve gitmek için can atıyorum. eminim Feridunun elini attığı herşey gibi buda güzel olmuştur.İstanbulda konseri varmı bu sıralar ,bilen varsa lütfen yazsın krizim geldi:))
o gözlüklerle muhteşem gözüküyor...
izlemeyip izlemek isteyenler hemen müzik kanallarından birini açsınlar çünkü hepsi deliyi çıkartıyorlar!!!harika bir klip bence
'Deli' sözleriyle olsun müziğiyle olsun çok hoş bir şarkı.Şarkıda herşey çok açık olduğu gibi beğeniyi hakediyor klibide fakat ben 'Aşk Çok Uzak' adlı parçaya klip bekliyorum o benim şarkım
klip süper olmuş ya dehşet güzel feridun sabahlıkla oturmuo mu çatıda deli olmuşş deliiiiiii:D
hele bi yerde bi gülmesi var arkadaşlar akla ziyan yaaaa
Klipte ofisten çıkarken Feridun Düzağaç'ın şöförü ona önkapıyı açıp bekliyor.O da arabanın önünden dolanıp şöför koltuğuna binip şöförüde bırakıp gidiyor.Hasta oldum o sahneye ya.Bu şarkı da bi kliple ancak bu kadar güzel,bu kadar iyi bir mizahla ifade edilirdi.