kLip deLi'ye geLiyormuş...
-
- Görevli
- İsim: Burcu
arkadaşlar çok mutluyum çoookkk klibi izledim hemde en baştan kör talihimi yendiğim gün bu gündür
klibi görünce ne yapacağımı şaşırdım bilgisayar ve televizyon ayrı odalarda olduğu için hem siteyi açtım koşup televizyona baktım tekrar bilgisayara bu arada klavyede "d"yi bulamadım bir ara hala kalbim küt küt atıyor yaşasın
klibe gelince Feridun Düzağaç'ı hiç böyle görmemiştim. bir iş adamını canlandırmış ofiste görüntüler var...sonra arabaya atlayıp yola düşüyor...sonra konser görüntüsü var
ya bu yazdıklarım çok açıklayıcı olmadı ama çok güzel olmuş buna emin olabilirsiniz.

klibe gelince Feridun Düzağaç'ı hiç böyle görmemiştim. bir iş adamını canlandırmış ofiste görüntüler var...sonra arabaya atlayıp yola düşüyor...sonra konser görüntüsü var
ya bu yazdıklarım çok açıklayıcı olmadı ama çok güzel olmuş buna emin olabilirsiniz.
-
- Site Admin
- İsim: Murat
ya arkadaslar bnde izledim az once klibi ama ne yalan soyleyeyim pek begenmedim klibi yani cok kral tv seviyesinde bi klip olmus feridun abim durusuyla bile bi baska ama sadece kendinin oldugu daha guzel bi klip cekilebilirdi die dusunuorum eminim bu is feridun abimin elinde degildir yoksa o nadasta oldugu gibi yel degirmenlerine kendi cabasıyla destek vermeye clstıgı bi klip olurdu sanırım neyse herseye ragmen feridun abimin klibidir saygıyla izlerim her cıktıgında...
-
- Üye
- İsim: rüya
çok heycanlandım ,normalde hiç izlemem ama kaç gündür müzik kanallarında turluyorum belki yakalarım diye.çok sevindim şu anda işteyim eve gitmek için can atıyorum. eminim Feridunun elini attığı herşey gibi buda güzel olmuştur.İstanbulda konseri varmı bu sıralar ,bilen varsa lütfen yazsın krizim geldi:))
-
- Üye
- İsim: Nilay
-
- Yeni Üye
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: Özlem
-
- Üye