Oleeeey!Klibinin deliye çekilmesine çok sevindim.Çünkü albümde en sevdiim şarkı bu.Seviyorum seni feridun abiiii!!Bu arada ankara konseri keşke 4 mart diil de 11 şubat olsaydı.Çünkü ben o zaman ankaradaydım ama 4 martta muğla da olcam.neyse artık başka konserlerde inşallah....
ANLAYAN EL SALLASIN BANA MERHABA DER GİBİ,BEDEN GİTMEYE TEŞNE HAYAT KAL DER GİBİ....
ben de uzun zamandır siteyi açamayanlardanım, deliye klip geleceğini şimdi öğrendim ve çooookk sevindim aslında deliye klip gelmesini istememe rağmen ağlarsan düşerime çekilir ilk klip diye düşünüyodum, ne mutlu ki yanılmışım bi de eskişehire konsere gelse benden mutlusu olamaz heralde
umarım en yakın zamanda izleriz. ve umarım kral tv verir. gerçi çoğunluğun kral tvye pek hoş bakmadığını biliyorum, hatta ben de bayılmıyorum ama eskişehirde öğrenciyim ve yurtta kablo tv yok, izleyebildiğim tek müzik kanalı kral tv ne yazık ki
"ben deee" demeyi çok istememe rağmen diyemeyeceğim malesef çünkü konserleri takip edemiyorum. neyse klip için kanallara baktım durdum bugün ya yayınlanmadı ya da ben yine şanssızlığımın kurbanı oldum.