konser duyuruları

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

28 şubatta migrosta arkadaşlar...saklıkenttekine yaş olayı yüzünden gidememiştim,ama varya bu cidden kaçmaz....inşallah yanlış bilmiyorumdur,yoksa walla yazık olur bana :cry:
melissa__

Mesaj gönderen melissa__ »

ciddi misin??bende sınavım dolayısıyla gidememiştim,ama bu sefer kesinlikle kaçırmicam!!
Kullanıcı avatarı
hasta
Takımdan
Takımdan
İsim: Bedih

Mesaj gönderen hasta »

Aman ha kaçırma Allahım yarabbim ya... :twisted:
melissa__

tabi ki kaçırmicam?mekanı görsen eminim sende öyle yapardın?
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

dün gece vow bardaydı ve bende ordaydım bugüne kadar izlediğim en iyi performansıydı bence mükemmel bir geceydi teşekkürler fe de...
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

vox

Mesaj gönderen scalon »

ben de vox'taydım.. çok harika bir geceydi.. sevgili feridun düzağaç'ı dinlemeyi çok özlemişim, bunu hissettim! ama keşke biraz daha erken çıksaydı sahneye de, son birkaç şarkıyı dinleyemeden dönmek zorunda kalmasaydım diyorum.. :wink:
melissa__

arkadaşlar bişeyi düzeltmek istiyorum
feridun düzağaç migros-sanatolia konseri 26 şubat cumartesi günü saat 20:30
bilet fiyatlarıysa 15-20 YTL
bilgi almak isteyenler www.gise.net e tıklayabilirler....
TINI

Mesaj gönderen TINI »

VOX'taki performansı bence de harikaydı.Sonuna kadar oradaydım ve guzel bi geceydi.
İstanbul'daki Bar performanslarının sayısının artması dileği ile...
Tsk F.D.

Sevgiler
TINI
odysseia

yanlış bilgiden dolayı özür dilerim..ama galiba sonradan cumartesiye aldılar.. neyse zaten ne kadar erken olursa o kadar iyi :lol:
melissa__

arkadaşlar tek kelimeyle migros konseri
MUH - TE - ŞEM bi geceydii
burda olmanızı dilerdim....
odysseia

bence de çok güzeldi..ortam da süperdi :lol: :lol: feridun da çook iyiydi :lol:
melissa__

kesinlikle öyle??o öyle öyle şey ki??neyse bana kalsın?da ben o semra hemşireyi bulursam var ya?nası kıymış ona???
odysseia

dimi?aslında hastanenin de hemşirenin de adını bliyoruz :twisted:
'ben acıyı sende tattım, bu şarkı semra hemşire için gelsin' lafı çok iyiydi çok güldüm :D
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

arkadaşlar semra hemşire feridun ne yapmış?anladığım kadarıyla iğne ama niye?
melissa__

konser günü feridun hastaydı ve bunun için iğne olmuş,semraysa o iğneyi yapan hemşirenin adı!biraz eli fazla ağırmış demek ki gece bitimine kadar dilinden düşürmedi feridun onu!
odysseia buarada gerçekten haklısın hastanenin adını da aradığımız kişiyide biliyoruz??ne dersinn :twisted:
ben her mimiğine bayıldım zaten??özellikle de ikide bir elini kalçasıona götürdüğündeki ifadelerine... :lol: