konser duyuruları

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

ewt iğne yapmış,o yüzden feridun başlarda oturmak zorunda kaldı :cry: ..tabi biz sonra onu kendine getirdik :lol: walla niye yapmış bilmiyorum..
fedekolik

Mesaj gönderen fedekolik »

arkadaşlar yazıldı mı bilmiyorum ama ben tekrar söyleyeyim...
26 mart cumartesi akşamı maltepe-yayla sanat merkezinde konseri var..
yakın olanları bekliyorum..
sevgiler!
fedekolik

Mesaj gönderen fedekolik »

arkadaşlar konser 9 nisana ertelenmiştir milli maç nedeniyle
duyurulur!!!
tarikbolat

Mesaj gönderen tarikbolat »

KONSERDEN HABERİM VAR AMA SINAVLAR VAR NE YAPALIM GELMEK İSTERDİK AH AH AH KACARMI BU KONSER FD FD FD :cry:
blaqxi

Mesaj gönderen blaqxi »

bi konsere gittin diye sınavımı kaybedecen yapma allah aşkına yaa...

ertelenmeye gelince f.d ninde hep bu yönden şansızlığı oluyor geçenlerdede bi konseri vardı ve yediküledeki güney asya yardım konseriyle aynı saatteydi...
şansızlık ne diyelim...
trtistanbul

KONserr

Mesaj gönderen trtistanbul »

TRT nin yapmış olduğu Canlı PERFORMANS adlı programı için 31.03.2005 tarihinde Taksim Tepebaşı TRT Studyolarında konseri var saat: 20.30 da başlıyorr arkadaşlar ve ücretsiz
zuzu
Üye
Üye
İsim: Zuhal

Mesaj gönderen zuzu »

:( :( Maalesef trt stüdyolarındaki konser ertelenmiş çok üzüldüm ..kötü oldu ya.. :( :(
tarikbolat

MRB BLAGXİ ARKADAŞIM BU BENİM HAYATIMIN SINAVI VERMEK ZORUNDAYDIM VE ALLAHIN İZNİYLE ONUNDA ÜSTÜNDEN GELDİM SINAVI VERDİM DEMEK Kİ İNSANLAR BAZEN BİRŞEYLERİ FEDA ETMESİNİ BİLMELİ FD KONSERLERİ BİTMEDİ YA DİĞER KONSERE GİDERİZ . :lol:
buralarsoguk

Mesaj gönderen buralarsoguk »

29 nisan kemanci bar
arkadaslar ya fd nin turkiyede olmasinin kiymetini bilin ve hic bir konserini kacirmayin bence ben olsaydim hic bir zaman kacirmazdim :cry:
Misafir

konser

Mesaj gönderen Misafir »

izmir deki konserleri bana bildirirmisiniz
tarikbolat

TEŞEKKÜR BURALARSOGUK GELMEYE ÇALIŞALIM :lol:
ferrydun

Mesaj gönderen ferrydun »

Herkese slm.Arkadaşlar FD 9 nisan'da Maltepe Yayla Sanat Merkezinde, 21:00 de sahne alcak.Ayrıca Nisan ayının ortalarında küçük bir turneye çıkıyor ve 29 Nisan Kemancı bar'da son buluyor.İşin en güzel yanı bu turnenin üniverste konserlerni de kapsaması.Daha sonra konserlere ara verip albüm çalışmasına başlayacak.Hepinize FD'li günler :wink:
GarRetT

Mesaj gönderen GarRetT »

ferrydun yazdı:Herkese slm.Arkadaşlar FD 9 nisan'da Maltepe Yayla Sanat Merkezinde, 21:00 de sahne alcak.Ayrıca Nisan ayının ortalarında küçük bir turneye çıkıyor ve 29 Nisan Kemancı bar'da son buluyor.İşin en güzel yanı bu turnenin üniverste konserlerni de kapsaması.Daha sonra konserlere ara verip albüm çalışmasına başlayacak.Hepinize FD'li günler :wink:
bu çok güzel bi haber. daha önce başka bir sitede de aynı haberi görmüştüm. :roll: demek ki bu sefer iptal ya da erteleme yok. orada görüşmeyi umuyorum arkadaşlar...
lavinia__23

Mesaj gönderen lavinia__23 »

mrb arkadaşlar sadece bişe sölemek istiom ben bütün fd hayranlarını kıskanıom nie bu kadar bencilim ki sanki sadece onu ben sevebilirmişim gibi davrenıom sanırım çıldırdım :D neyse benle iletişim kurmak istienlerle konuşabilirim eğer isterlerse yaneeeee
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

YAAAA AĞLAMAK İSTİYORUM AĞLAMAAAAAAK
BURADA DA ERCİYES ÜNİ. ŞENLİKLERİ VAR VE NERDEYSE BÜTÜN ROCK ÇILAR GELİYO Bİ FD GELMİYO ZATEN 6 MAYISTA TAM Bİ SENEDİR BURAYA GELMEMİŞ OLACAK.
GEÇEN SENE GELMİŞTİ VE BEN ORDAYDIM HAYATIMDA BÖYLE MUHTEŞEM BİŞEY İZLEMEDİM
VEDE EN ÇOK KİŞİ O KONSERE GİTMİŞTİ BİZ 3 SAAT ÖNCE GİTMEMİZE RAĞMEN KAPIDAN ZOR GİRMİŞTİK...
HATIRLIYORUMDA MÜKEMMMELDİ YAA OFFF BU SENE BÜYÜK Bİ İHTİMAL ŞENLİKLERE GELMEYECEĞİNİ DUYDUM ÇOK ÜZGÜNÜM
KAYSERİ FERİDUN DÜZAĞAÇI ÇOK SEVİYO AMA FD BUNU BİLMİYOOOOO YADA O BURAYI SEVMİYO SEVSE GELİRDİ 1 SENEDİR GÖRMÜYOM ADAMIN YÜZÜNÜ
ŞENLİKLERE DEĞİLDE NORMAL KONSERE FALAN GELSE HİÇ OLMAZSA...
O KADAR YERE GİDİYO O KADAR TURNEYE ÇIKIYO Bİ BURAYA GELMEDİ
ARKADAŞLAR,HERKES! ARANIZDA FD İLE KONUŞABİLEN VARSA ONA SİTEMLERİMİZİ İLETİRMİSİNİZ????
BENİM VE TÜM KAYSERİNİN SİTEMLERİNİ,!!!!!