konser duyuruları

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

herkese selam,31 mayıs saat 23:35 te trt2 de feridun düzağaç yedikule konseri varmış.ilgilenenlere duyrulur.
requiem

Mesaj gönderen requiem »

evet,bu benim yanlış yaptığım duyuru.. umarım bu sefer bir aksilik çıkmaz.
fdfan buket

Mesaj gönderen fdfan buket »

:) umarım sen haklı çıkarsın requiem
persephone

Mesaj gönderen persephone »

arkadaşlar marmara üniversitesi ilk defa adam gibi bir bahar şenliği yapıyor ve bu akşam göztepe kampüsünde feridun konseri var.istanbul daki arkadaşlara duyurulur.okulumu ilk defa bu kadar çok seviyorum.
requiem

Mesaj gönderen requiem »

hakkaten açık hava partisi gibi.. havai fişekler falan..
ama marmarayı tenkit ediyorum,içki sokmuyolar.içerde satmıyolar.ne anladık biz bu işten..
feridunun konsere ise gidemiyorum,malesef :(
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

feridun dün akşam zaten şarkıları ile sarhoş etti.içkiye ne gerek var.içeri alınmaması bence iyi olmuş zaten millet içmeden çıldırmıştı dün akşam,böylesi daha iyi.tabi bence
requiem

Mesaj gönderen requiem »

:(

...
bahçeşehir stadında bir üniv. konseri daha varmış.radyo duyuruyo bu yüzden aşırı kalabalık olacaktır diye tahmin ediyorum.
DLN_patik

Mesaj gönderen DLN_patik »

arkadaşlar 31mayısta adanada altınkoza festivallerinde adana için gece 11.45in ilk tanıtım gecesi var.Fd de katılacak...Ama boyle güsel bir sansım varken girişler davetiyeli olduğu için ve davetiya bulacağım bir torpil bulamadığım için filmi sinemada izlemek zorunda kalacağım :x Aranızda filmi fdyle izleyen varmı?
ferrydun

Mesaj gönderen ferrydun »

Ya requiem, bu Bahçeşehir stadınaki konserin tam olarak tarihi ve saati belli mi acaba.Kalabalık da olsa konser konserdir.Hiçbir FD konserini kaçırmak istemiyorum da :?:
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

arkadaşlar TRT2 de bu gece saat 23:40 da Feridun Düzağaç yedikule konseri var.İlgilenenlere duyrulur...
requiem

Mesaj gönderen requiem »

o bahçeşehir degil.bahçelievlermiş yanlış anladım ya da duyuruldu.

1 haziran 20:00 22:00 miş. bahçelievler anadolu bil mes. yüksek okulu. yani bugün.
tarikbolat

Mesaj gönderen tarikbolat »

arkadaşlar yarın burda konser var degerli ablam funda arar yarın burda konser verecek adana ve cevresinden bu siteye katılan arkadaşlar sizleride bekleriz KOZAN benim cennetim benim hayatımın başladıgı yer abiminde :lol:
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

izmirde yokmuuuuuu
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Ç.Kale li arkadaşlar , Feridun Abiyle konuştum bu sene hiç gelmedin abi diee
Geçen sene 3 kez geldik seneye gelcem dedii
Bu sene ara verdik diooo kendisi
seneye ona kavuşucaz çanakkale'de!!!
feza
Üye
Üye

Mesaj gönderen feza »

Gökhan Kırdar - Feridun Düzağaç
13 Temmuz Çarşamba 20:30
Mekan : ODTÜ Vişnelik Çim Amfi
Bilet Fiyatları : 22 YTL (22.000.000 TL)

ne yazıkki çarşamba olduu için gidemicem yoksa istanbul'dan gidicektim hafta sonuna denk gelseydi:(
ankaradaki arkadaşlar size ii eğlenceler...