arkadaşlar marmara üniversitesi ilk defa adam gibi bir bahar şenliği yapıyor ve bu akşam göztepe kampüsünde feridun konseri var.istanbul daki arkadaşlara duyurulur.okulumu ilk defa bu kadar çok seviyorum.
hakkaten açık hava partisi gibi.. havai fişekler falan..
ama marmarayı tenkit ediyorum,içki sokmuyolar.içerde satmıyolar.ne anladık biz bu işten..
feridunun konsere ise gidemiyorum,malesef :(
feridun dün akşam zaten şarkıları ile sarhoş etti.içkiye ne gerek var.içeri alınmaması bence iyi olmuş zaten millet içmeden çıldırmıştı dün akşam,böylesi daha iyi.tabi bence
arkadaşlar 31mayısta adanada altınkoza festivallerinde adana için gece 11.45in ilk tanıtım gecesi var.Fd de katılacak...Ama boyle güsel bir sansım varken girişler davetiyeli olduğu için ve davetiya bulacağım bir torpil bulamadığım için filmi sinemada izlemek zorunda kalacağım Aranızda filmi fdyle izleyen varmı?
Ya requiem, bu Bahçeşehir stadınaki konserin tam olarak tarihi ve saati belli mi acaba.Kalabalık da olsa konser konserdir.Hiçbir FD konserini kaçırmak istemiyorum da
arkadaşlar yarın burda konser var degerli ablam funda arar yarın burda konser verecek adana ve cevresinden bu siteye katılan arkadaşlar sizleride bekleriz KOZAN benim cennetim benim hayatımın başladıgı yer abiminde
Ç.Kale li arkadaşlar , Feridun Abiyle konuştum bu sene hiç gelmedin abi diee
Geçen sene 3 kez geldik seneye gelcem dedii
Bu sene ara verdik diooo kendisi
seneye ona kavuşucaz çanakkale'de!!!