LAVİNYA NET GRURLA SUNAR :)
-
- Takımdan
- İsim: Bedih
-
- Site Admin
- İsim: Murat
üzgünüm işleri vardı ancak filmin artık sonlarına doğru yaklaşmaktayız hani olurya herşey yolundadır ve öyle devam edileceği sanılır ama son onda kötü adam herşeyi mahveder ve kötüler kazanır aha da elif tamam böyle olsun valla manyak oluyo ha senoryonun sonu belli ok bu arada murat abi seni ne kadar iyi tanıdığımı bilmiyorum seni tanıyıp tanımadığımıda bilmiyorum fakat bildiğim sen şöyle bir kelime kullandın
"ben aşık oldum" yani geçmişte kalan bir olayı anlatmıssın se abi eğer sevdi izsen aşıksan niye ayrıldın ondan ayrıldı isen kaybetmissin demektir çünkü aşıksın aşıklar kaybetmeye mahkumdur abi bu konuda tartışmayalım duyduklarım gördüklerim ve yaşadıklarım bu güne kadar hep bu yöndeydi tersnini ispatlayacak bir kişi varsa buyursun neyse alif hanım senoryo halen bitmedimi artık bitsede şu filmi çeksek diyorum demi
"ben aşık oldum" yani geçmişte kalan bir olayı anlatmıssın se abi eğer sevdi izsen aşıksan niye ayrıldın ondan ayrıldı isen kaybetmissin demektir çünkü aşıksın aşıklar kaybetmeye mahkumdur abi bu konuda tartışmayalım duyduklarım gördüklerim ve yaşadıklarım bu güne kadar hep bu yöndeydi tersnini ispatlayacak bir kişi varsa buyursun neyse alif hanım senoryo halen bitmedimi artık bitsede şu filmi çeksek diyorum demi
-
- Site Admin
-
- Site Admin
-
- Site Admin