karizmayı insanların dikkatini çekmek için yapcaksan o zaten sonradan oluşmaz dostum Kananlarda er yada geç farkederler. sen işini yaparsın layıkıyla hayran kitlen olur.
Aslında FauL dediğin gibi efektler olması lazım.Topsakal Pipo gibi:D Karizma olunabilir bunlarla.Yani insanların dikkatini çekersin akılda kalıcı olmak için:) Şu adamı hatırlıyonmu pipo içerdi bide acaip topsakalları vardı.---hEH şimdi Hatırladım. gibi :):):):):)
éLIF yazdı:İnanamıyorum size yaa bir grup kötü adamı oynamak istiyor, bir grup da Neo hecker falan Scream ben tatile çıkıyorum, gelince film çekimi başlayacak ve paranı da alcaksın
tamam elif hanım şimdi oldu bana sen paradan haber ver yeterki ehhehe gelsin paralar eğer böle başka proljelerin varsa ( taqbi para ile ) seve seve katılırım
abi bir işten çıkarım olmassa ne anladım ben o işten demi yani olmaz parasız iş yapmam ben ama gılman taşıyacağım malların ne olduğunu söylersen belki düşünürüm işim erken biterse belki olabilir çünkü daha sete yetişecem bir sonraki filmde oynayacam o bakımdan yane
abi kusura bakma benim karnım kolay kolay doymazda eğer buzdolabının içerisinde yemek varsa para almam ama onları yerim sölüm adresi alayım hemen oradayım valla ha bu arada ben yeni çekilecek filmde de obur bir adamı canlarsam iyi olur ha bol bol yemek yerim
tüh kaçırdık desene abi yemekleri ya neyse elif hanımdan rica ederiz bir sonraki filmde bana obur bir karakter verirde bizde orada yeriz artık ne yapalım