LAVİNYA NET GRURLA SUNAR :)

Kültür-Sanat yazılar, makaleler, incelemeler, kültür sanat haberleri..
FauL

.

Mesaj gönderen FauL »

karisma yapmam lazım di mi ama. rolumun hakkını vermem gerek sanat için sanat yapacam :lol:
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

:)

Mesaj gönderen Bugfixed »

karizmayı insanların dikkatini çekmek için yapcaksan o zaten sonradan oluşmaz dostum :) Kananlarda er yada geç farkederler. sen işini yaparsın layıkıyla hayran kitlen olur.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

Aslında FauL dediğin gibi efektler olması lazım.Topsakal Pipo gibi:D Karizma olunabilir bunlarla.Yani insanların dikkatini çekersin akılda kalıcı olmak için:) Şu adamı hatırlıyonmu pipo içerdi bide acaip topsakalları vardı.---hEH şimdi Hatırladım. gibi :):):):):):)
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

éLIF yazdı:İnanamıyorum size yaa :lol: bir grup kötü adamı oynamak istiyor, bir grup da Neo hecker falan :lol: :lol: Scream ben tatile çıkıyorum, gelince film çekimi başlayacak ve paranı da alcaksın :P
tamam elif hanım şimdi oldu bana sen paradan haber ver yeterki ehhehe gelsin paralar eğer böle başka proljelerin varsa ( taqbi para ile ) seve seve katılırım :P
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

Scream arkadaşım parasız iş yaparmısın:D Taşınacak bir kaç mal vardıda yardım edersin belki :D
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

abi bir işten çıkarım olmassa ne anladım ben o işten demi yani olmaz parasız iş yapmam ben ama gılman taşıyacağım malların ne olduğunu söylersen belki düşünürüm işim erken biterse belki olabilir çünkü daha sete yetişecem bir sonraki filmde oynayacam o bakımdan yane :P
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

Ya bir kaç buzdolabı sehpa,sandalye,çekyat,kanepe....
Gerisini gelince görürsün.:D
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

abi kusura bakma benim karnım kolay kolay doymazda eğer buzdolabının içerisinde yemek varsa para almam ama onları yerim sölüm :P adresi alayım hemen oradayım valla ha bu arada ben yeni çekilecek filmde de obur bir adamı canlarsam iyi olur ha bol bol yemek yerim :twisted:
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

İyi sen obez birini canlandırırsın.Bende çok yemek yiyen ama bir türlü kilo alamayan fiziksel anlamda sorun yaşayan bir karakteri canlandırırım:D
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

tamam abi o oyunları oynarız da sen şu buzdolabını taşıyacağım adresiş ver de taşıyalım buzdolabını canım yiyecekler beni bekler sonra :P
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

Başkasına taşıttırdık saolasın gerek kalmadı :lol:
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

tüh kaçırdık desene abi yemekleri ya neyse elif hanımdan rica ederiz bir sonraki filmde bana obur bir karakter verirde bizde orada yeriz artık ne yapalım :P
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

Sana yoksul zavallı açlıktan gebermek üzere olan,afrikadaki zenciler gibi bir rol verelim daha iyi olur:D
KinG_Of_WolFs

:)

Mesaj gönderen KinG_Of_WolFs »

Ayyy düşünmesi bile iğrenç. Deriler kemiklere yapışmış, insanlar insanlıktan çıkmış, ooooo daha neler nereler :x
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

Allah göstermesin yahu :lol: :lol: