live 8 live
live 8 live
Yoksul Afrika ülkelerine destek için düzenlenen, tüm zamanların en büyük konser zinciri Live 8, Pink Floyd 20 yıl aradan sonra tam kadro. ayrıca Elton John, REM, Madonna, Paul Mc Cartney, U2, Sting, Pink Floyd, Stevie Wonder, Bon Jovi, Robbie Williams, The Cure, Cold Play, Jamiroquai, Shakira, Maroon 5, Placebo ve Muse gibi isimlerde var...
bu konserleri izleme fısatınız oldumu bilmiyorum ama ben bu saatte hala izliyorum çok keyifli. g8 ülkelerin bunları dikkate almasını umuyorum...(artık)
bu konserleri izleme fısatınız oldumu bilmiyorum ama ben bu saatte hala izliyorum çok keyifli. g8 ülkelerin bunları dikkate almasını umuyorum...(artık)
bi taraftan katletsinler bi taraftan hayat kurtarcam die vaatlerde bulunsunlar!!!! bi taraftan ırakta insanları katledip kendi ülkelerinde sorunsuz yaşama haklarını ellerinden alsınlar ve kendilerinin seçtikleri sözümona liderleri başlarına diksinler bu zavallı insanların!!! sonra da ardlarına taktıkları bikaç isimle sevimli gözükmeye çalışsınlar!! yemezlerr!!! yemezleeerr!!!! umarım o paralar hakketen afrikaya ulaşır...ihtimal vermek bile zor gelio ama ....
G8 SESLERI DUUY
AFRIKA HALKI ICIN YPILAN BU KONSERIN AMACINA ULASTIGI DSUNCESINDYIM..... UMARIM BIRILERI BIRSEYLERI DUYMUSTUR.......EYWALLAH...)
-
- Üye
-
- Üye