mavi398 yazdı:bayılıyorum mangaya 10 mart cuma günü de izmir e geliyorlar ooze a süper bi konser olacak eminim!!!
evet ya 10 martta izmirdeler,tam ayarlamıştık arkadaşlar toplaşıp izmire gelioduk ama şu aksilikler peşimizi hiç bırakmıo!Arkadaşım benim yerimede izle manga ve dorianı...
yaa 10 martta ooze'a gidemedim malesef:( çok hastaydım aksilik işte o günü buldu.ama 8nisanda levent marinaya geliyorlar hem bu sefer vega,emra aydın ve gripin de var ama tabii ki manga için gideceğim bu sefer kesin ne olursa olsun
Manga harika bi grup.Bu kadar kısa sürede bu kadar başarılı olması onun süper bir grup olduğunun kanıtı bence.gRup elemanları çok keyifli Şarkılarda manyak!MANGA forever!
manga nın ankaranın iyii grublarından olugu kesin bu tartısılmaz... manga nın su aralarda dream tv de kandırma kendini adlı klibleri yayında ilk olarak tabiiii dinleyen anlayacak tır ne kadar iyii 1 grub oldugunuuu...
üzerlerindeki linkin park benzerliğini atamadıkları sürece, biraz daha özgün olmadıkları sürece sadece denk geldiğinde bir iki şarkısını dinleyeceğim bi grup olarak kalacaklar..