süperler tek kelimeyle asığım onlara müzik tarzları tek bence
dursun zaman sarkısına klip cekmişler yakında yayınlancak
sarkının sözleri şöyle
her sabah dogan güneş
bir sabah doğmaz oldu
elleri ellerimden kayıp giden
yıldız oldu
gülünce ışık sacan o gözler yasla doldu aglama
duymaz artık bi varmış bi yok oldu
giderken bıraktıgı bütün renkler siyah oldu
aglama duymaz artık bi varmış bi yok oldu
dursun zaman dursun diyorsunda oyun degilki yasamak sen inanmasanda
bi son var anla herkese inat
her gün yeni bir grup çıkarken dinlemekten gerçekten zevk aldığım sayılı seslerdendir.şarkıları çok başarılı ve anlamlı.özellikle kal yanımda şarkısı çok güzel.umarım bu böyle devam eder.
çok iyi yaaa...demek dursun zaman'a çektiler,benim favori şarkım hatta beni arayanlar bu şarkının nakaratını dinliyor albümünü aldığım ilk günden beri
'iz bırakanlar unutulmaz' da çok güzel...bıkmadan dinlediğim tek albüm diyebilirim.Başarılı bir sentez,sıradışı ve çekici bir altyapı birleşmiş maNga olmuş.
Misafir,şey...iyi yazmışsın ama şimdi farkettim,nakarattan önceki satır 'üzülme anla artık belkide huzur buldu' olacak.Bir de nakaratın son tekrarında ;
'duysun seni dönsün diyorsun da
oyun değil ki yaşamak!
sen inanmasan da
bir son var anla
herkese inat!'
Manga çok başarılı bir grup. tarzlarıyla Türkiyede benzersizler şu an. çok da kaliteli parçaları var. vokal iyi,grup iyi sözler güzel müzik kaliteli ve sonuç MANGA. dinlemeyenler dinlemeli bir an önce..
izmitte bi festivale gelmişlerdi ve sahneye en son onlar çıktı inanın tüm kalabalık onu beklemişti onlardan önce kimse eğlenmemişti.Tek kelimeyle muhteşem bi performansları vaarrr......