SF yazdı:bliss adına cvp veriorm:
maalesef konser videoları asssssırı dercede kotu sede cıkmıs
ayrıca syın bliss in seside feridundan cok cıkıo
fotorafları bliss'e gonderdim o eklicek
fotoğraflar için teşekkürler...bir çok ve çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz...ellerinize sağlık..
fakat fotoğraflarda feridunun beyazlamış saçları dikkatimi çekti..
konser o kadar güzeldi ki seni çok ama çok seviyorum Feridun DÜZAĞAÇ seni canlı canlı görmek sesini duymak benim için dünyanın en güzel şeylerinden biri o kadar tatlısın o kadar içtensin ki içimden konserde ağlamak geldi hayır üzüntüden değil bu dünyada senin gibi birini tanıdığım için.Hep bizimle ol bizi sakın bırakma!
resimlerde sacları normalden beyaz cıkmıs olabilir cunku aydınlatmak icin baya urastım sarkı sozlerini gercekten unttu ama profesyonelce gecistirdi
sarkı sonunda da ayagını kaldırıp bi daha unutmicam soz dedi
bi de konsere 10 dakika ara vermek zorunda kaldi
cıkısta imza alırken beni fazla tutmayın tansiyonum cıktı sahnedeyken dedi
arabaya binerken de bi hayran bi sarkı ismi soyledi adını hatırlayamıyorum, neden o sarkıyı albume koymadıgını sordu, aranjesini beyenmedim dedi. Cocuk mırın kırın edince de ama saklıkent konserinde soylemeyi dusunuyorum dedi
bizde bir agızdan "ama oraya bizi almıyolar kii" diye isyan ettik.
sanırım saklıkent konserinde farklı biseyler yapmayı planlıyo...
valla ankara konserine giden arkadaşların yazılarını kıskanarak okudum ,malesef planlar tutmadığı için ankaraya gidemedik.inşallah istanbuldaki ilk konserini kaçırmam.
ankara'da feridun Düzağaç ı yanlız bırakmayan tüm arkadaşlara sonsuz sevgiler .....
bu arada deli de beklediğim kadar kişi el sallamadı baya üzüldüm.ben salonun hepsi 'deli' gibi el sallayacak diye beklerken çoğu kişi öylece oturmaya devam etti
arkadaslar suan bilgisayarim kaynakli bir sebep yuzunden bi sure burada olamayabilirim;konser muhtesemdi evet ama orada olan ve bizim sozlerimizi kulak ardi eden arkadaslar gercekten cok uzdunuz beni bir planimiz vardi ama bunu uygulayan sadece odysseia ve ben olduk evet biz tanistik sohbet ettik en azindan sozumuzde durduk tamam karambole bi gundu ama yinede bi caba goremedim sizlerden herneyse elimde harika fotolar var en kisa zamanda konser kritigi icin geri donecegim
Ama ben seni aradım ve bulamadım yaaaa...Hem migrosta imza dağıtırken ordaydım.Hem de konserde.10 dk.lık arada yerine baktım ama öyle biri yok dediler.Sen yaka kartı takacağını söylemiştin.