meğer hayat neymiş?
Re: meğer hayat neymiş?
Yaşamak,bir telaş korkusu..Pencere kenarında yaşamak,ha uçtu ha uçacak..Ne kadar keskinse bıçak , o kadar kolay yaşamak..
-
- Üye
Ben gülümsemiştim o gün...Hayat dedim ağzımın kıyısından onun mavisine uçmaya yeltenli bir tebessümmüş.
-
- Üye
- İsim: Gül
dikenli bir yol ama.... her diken bir tecrübe
-
- Üye
o dikenin bir kere acıtmasından sonra artık bağışıklık mı kazanıyoruz?yoksa bir daha batmasını engelliyormuyuz-deneyim kazanarak- ?
-
- Üye
Belki artık kendimize ait bütün anları bir kör kuyu içinde kaybetmişiz.Baş bizim başımız; ama düşüncelerimize geçmez hükmü.Ayak bizim ayağımız;ama istediğimiz yere gidemez ve ellerimiz her gün tuşların üstünde ine kalka sonu gelmez bir zincirin halkalarını bağlar.Geçiyor hayatımız...Bir teselli var ki tutunacak tek şey o...Daha güzel bir dünya için bütün DOYULMAMIŞLARDAN vazgeçip ''ADAM GİBİ ÇALIŞMAK''...peki ya ''ADAM GİBİ YAŞAMAK?''..O,açamadığımız bir armağan olarak sonraki kuşaklara kalacak..
evet tamanen katılıyorum.adam çalışmaya uğraşıyoruz hep peki adam gibi yaşamak nerede.Bu dünyaya bir kere geliyoruz malesef...
evet tamanen katılıyorum.adam çalışmaya uğraşıyoruz hep peki adam gibi yaşamak nerede.Bu dünyaya bir kere geliyoruz malesef...
-
- Takımdan
- İsim: Hakan
Hayat neymiş diye düşünmektense ? Bence hayatın anlamı bilmek önemli ve
hayattan alınacak dersleri almak ve en önemli olan ise aynı hataya
düşmemek değilmi.
hayattan alınacak dersleri almak ve en önemli olan ise aynı hataya
düşmemek değilmi.
-
- Üye
- İsim: Aslı
bencede katılıyorum sana hakan...
-
- Üye
bencede arkadaşlar!!
'meğer hayat neymiş'başlıklı yazımı okuyup cevap verseydiniz de kimseye akıl vermeseydeniz!!hayatın ne olduğunu soran yok,o 'an'da düşündüğümü hayata bağlayarak duygularımı anlatmaya çalıştım.sanırım anlatamadım,kusuruma bakmayın!
bencede arkadaşlar!!
'meğer hayat neymiş'başlıklı yazımı okuyup cevap verseydiniz de kimseye akıl vermeseydeniz!!hayatın ne olduğunu soran yok,o 'an'da düşündüğümü hayata bağlayarak duygularımı anlatmaya çalıştım.sanırım anlatamadım,kusuruma bakmayın!
bencede arkadaşlar!!
-
- Takımdan
hayat biz plan yaparken gelişen olaylardan ibaret
-
- Üye
- İsim: murat recep
hayat aynı hatayı ikinci bi defa yapmana izninin olmadığı kollezyum..ve sen bu kollezyumun içinde tutnmaya çalışan gladyatörsün..
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Üye
- İsim: murat recep
yani mecazen..sen olmazsan olman gerektiği yerde başkası olur ...
-
- Üye
- İsim: Gül
ya da "ya bu deveyi güdersin ya da bu diyardan gidersin" gitme şansımız elimizde değil yani hayattan gitme gibi bir tercihimiz olmayacağına göre deveyi gütmek kalıyor bize o zaman şartlar ne olursa olsun en iyi şekilde kendi tercihlerimizle irademizle bu deveyi güdebilmektir kaptırmadan kimseye izin vermeden ulaşabilmek en güzeli...
-
- Üye
- İsim: Özlem
Yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgide yürümek hayatmış meğerse, bunu yedi aydır öyle acı çekerek anladım ki, umarım kimse benim durumumda kalıpta anlamasın, birileri yardımıyla anlasınlar hayatı.