meğer hayat neymiş?
-
- Üye
meğer hayat neymiş?
aşk bir 'gül'ümsemeye sevdalanmakmış..meğer hayat,bir aşka sevdayla gülümsemekmiş..
bu sözü yazmıştım sevdiğim ilk gün..kendime demiştim gülerek..siz o ilk gün ne dediniz kendinize,hayatı neye benzettiniz?
bu sözü yazmıştım sevdiğim ilk gün..kendime demiştim gülerek..siz o ilk gün ne dediniz kendinize,hayatı neye benzettiniz?
Re: meğer hayat neymiş?
Doğarız..Nefes almaya başlarız önce..Sonra yürümeyi..Koşmayı..Konuşmayı..Sonra kendi çabamızla biryerlere gelmenin önemini..Renkleri tanırız ve kullanırız monotonluğumuzu indirgemek için..Sonra yalnızlığı..Aşkı..Acıyı..Ölümü..Hayat neymiş işte o zaman anlarız..
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
meğer hayat bir tren yolculuğuymuş , benden öte bir yol varmış derim, daha sakin , daha evcil , daha ince , daha mahçup, daha duyarlı ve paylaşabilen bir ben daha . ama artık çok zor . yaşamak zor zanaat
Hayat bir saklambaç oyunudur..Siz nereye saklanırsanız saklanın sizi bulur ve sobeler..
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
Hayat;Varolma savaşı...
-
- Üye
- İsim: Nilay
hayat;sabrını deneme sınavı bence...
Ve ben hep kalıyorum..hayat;sabrını deneme sınavı bence...
'...yazmadığın bir hikayede,uzun ya da kısa vadede az biraz keşfediyorsun..öteki olabilmeyi,yerine koyabilmeyi,geride durabilmeyi öğreniyorsun..ne gemiler yaktım,ne gemiler yaktım,okadar yandı ki canım,sonunda karşıdan baktım,ne göreyim kendime yıldızlardan daha uzaktım..bu kızı yeniden büyütmeliyim,kor ateşlerde yürütmeliyim,değirmenlerde öğütmeliyim,farkındayım,farkındayım...' diyen bir şarkı gibi hayat
-
- Üye
yeşil kırmızı hayatın anlamı....
-
- Kıdemli üye
Evet hayatın anlamı yesil-kırmızı...
niye contrastlık açısından mı ? Yoksa bir takım üniforma rengi mi ?
blackpearl yazdı:niye contrastlık açısından mı ? Yoksa bir takım üniforma rengi mi ?
eheh aynı şeyi bnde çok merak ettim bak şimdi
-
- Kıdemli üye
Evet takım üniforma rengi ve ben bu rengi cok seviyorum...
Belki artık kendimize ait bütün anları bir kör kuyu içinde kaybetmişiz.Baş bizim başımız; ama düşüncelerimize geçmez hükmü.Ayak bizim ayağımız;ama istediğimiz yere gidemez ve ellerimiz her gün tuşların üstünde ine kalka sonu gelmez bir zincirin halkalarını bağlar.Geçiyor hayatımız...Bir teselli var ki tutunacak tek şey o...Daha güzel bir dünya için bütün DOYULMAMIŞLARDAN vazgeçip ''ADAM GİBİ ÇALIŞMAK''...peki ya ''ADAM GİBİ YAŞAMAK?''..O,açamadığımız bir armağan olarak sonraki kuşaklara kalacak..