Slm ben ilse şimdilerde gençlerdeki aşk şaşırtıcı... Ve yalan! yani anlıyacağınız aşk değil!!! Ama fd nin şarkılarındaki aşk çok farklı! masum ve temiz! tam aradığım gibiiiii....
İnsanın o şarkıları dinleyince aşık olası geliyor.Zaten aşıksa 'soundtrack' gibi oluyor filmine...'Merhaba aşk' gerçekten de. Hoşgelir, hoşçakalır, güle güle gider...
ilse yazdı:Slm ben ilse şimdilerde gençlerdeki aşk şaşırtıcı... Ve yalan! yani anlıyacağınız aşk değil!!! Ama fd nin şarkılarındaki aşk çok farklı! masum ve temiz! tam aradığım gibiiiii....
seninde yaşın henüz 18 ama ilse sende bu gençlerdensin dimi evet f.d başka ve doğallıktan yana tartışılmaz..
Hayatta bulunması zor olan kirlenmemiş aşka ancak şarkılarda rastlıyoruz işte...Ondan bir söz:'Şarkılardan mirastı aşk inandım.Ararsam bulurum sandım.'
Bozcaada sakin ol, telaşa gerek yok. Bu arada aşk konusuna gelince; arayın, mutlaka bulacaksınız, ama elinizde tutabilecek misiniz söylemek içimden gelmiyor.
İLSE MERHABA. AMA BENCE AŞK GEÇİCİDİR. ASIL OLAN SONSUZ OLAN SEVGİDİR. ARAŞTIRMALARA GÖRE EN UZUN AŞK İKİ YIL SÜRMÜŞ. BENİM ABİMİN ŞARKILARINDA ANLATTIĞI SEVGİ OLMALI ÖYLE DİİL Mİ??
sa ben ömürboyu aşk istiyorum.. aşk evlenince yok oluyo peki bu nere gidiyo... düşünceler değişmiyosa aşkın devam etmesi gerekmez mi yoksa aşk karşı cins olduğu için mi olunuyo??? sahip olunca neden bitiyoo... peki gerçek aşk nerde???