NAZLI BAŞAK
Re: NAZLI BAŞAK
Merhaba Nazlı Hanım.. Hoşgeldiniz.
Sizi de burada görmekten şeref duyduk..
Sizi de burada görmekten şeref duyduk..
-
- Admin
- İsim: Serkan
Hoşgeldiniz Nazlı Hanım. Fotoğraflarınızı çekmek benim için büyük keyif, en az dinlemek kadar. E tabii model de güzel olunca
-
- Üye
- İsim: yelda
hoşgeldiniz Nazlı Hanım. iyi ki de geldınız.bu site sizi ve fd yı sevenlerın sıtesi çünkü.sizinle sitenin daha renkli olacağına inanıyorum.keman için söyledikleriniz hala kulağımda.ve neşeniz de..eğer bir gün iyi bir kemancı olursam bunu tam vazgeçmek üzereyken beni tekrar kemana yönlendiren size borçlu olacağım.ki niyetim yükselmek kemanda ünviversite bitince bir de konservatuar kapısını aralamak istiyorum da. bu arada Oya Hanıma da söylerseniz o da gelsin siteye.valla beni bu kadar seven olsa siteden çıkmazdım heralde.o yüzden mesajlarınızın devamını bekliyoruz
-
- Takımdan
misafirperverliğinize hayran kaldım arkadaşlar... Tek ricam şu "hanım" kelimesinden kurtulmak... "Nazli" sizce de yeterli değil mi? sevgiler...
-
- Admin
- İsim: Serkan
Tabii ki ne demek Nazlıcım. İzni aldık ya hemen abartalım.
-
- Üye
- İsim: Nilay
ay hoşgeldiniz sizi burda görmek ne kadar güzell:)
-
- Üye
- İsim: İltür
Konserlerine gidip dinlediğimiz, beraber avaz avaz şarkı söylediğimiz değerli insanları aramızda görmek çok güzel..
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Keman sesine hasret kaldığımız şu günlerde yanımızda olduğunuz için varolun. Bizimle KaLın...
Özellikle Bozcaada Konseri'nde kemanın sesi büyülemişti beni. Açık havada çok net duyuldu enstrümanların sesi ama keman bambaşkaydı.
Özellikle Bozcaada Konseri'nde kemanın sesi büyülemişti beni. Açık havada çok net duyuldu enstrümanların sesi ama keman bambaşkaydı.
-
- Yeni Üye
- İsim: FULYA
gerçekten iyi çalıyor fakat yeni melekteki albüm tanıtım konserinde yıldızlar parçasında bayağı zorlandı sanırım tam çalışılmamış yada heyecandan unutulmuş oldu.ben bile iyi bir kulağı dinleyici olarak nerde girmesi gerektiğini tahmin ederken o yanlış yerde girdi ve bazı yerlerde unuttu.f.d dönüp kaş göz işareti yapmıştı.
olabilir böyle şeyler fakat bence sahnede çok sert görünüyo.
sehrikalp: Mesajlar küçük harfle lütfen.
olabilir böyle şeyler fakat bence sahnede çok sert görünüyo.
sehrikalp: Mesajlar küçük harfle lütfen.
-
- Yeni Üye
- İsim: FULYA
şöyle bir yazımı okudumda arkadaşlar biraz sert olmuş.ama gerçek bir olaydı sadece belki heyecandandır abartmışım.kusura bakmayın....
-
- Üye
her zaman olur böyle şeyler.nazlı abla profesyonel diye arada şaşırmayacak diye birşey yok.ben bunu bizimle paylaşmanı saçma buldum. ne dememizi bekliyorsun anlamadım.sahnede sert değil ciddi duruyor bence.bu da işine verdiği önemle ve ciddiyetle alakalı olabilir ya da dışardan öyle gözüküyor diyebilirim.ve zaten keman çalarken yumuşak gözükebilmek çok zordur.bu yüzden zaten kemancıların adı soğuk a çııkmıştır bence.insan kendini öyle bir kaptırıyor ki..neyse işte tutamadım kendimi yazdım bişeyler=)
-
- Takımdan
- İsim: Bekir
Nazlı Abla da çok çok başarılı ..canlı canlı dinleyip anlamamak, o güzel keman sesine hayran kalıp etkilenmemek imkansız..
özellikle sokaklarda evcil ve bu sıralar hep mırıldandığım beni unutma parçalarının başlangıçları harika...
teşekkürler...
saygılar efendim...
özellikle sokaklarda evcil ve bu sıralar hep mırıldandığım beni unutma parçalarının başlangıçları harika...
teşekkürler...
saygılar efendim...
-
- Üye
doğum günün kutlu olsun Nazlı abla.iyi ki varsın iyi ki aramızdasın.
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Nice Yıllara Nazlı Hanım
Her şey gönlünüzce olsun.
Lavinya.Net
Her şey gönlünüzce olsun.
Lavinya.Net
-
- Üye
Sevgili Nazlı merhaba!
Bu orkestra kemancısız olmaz ve siz de bunu çok güzel götürüyorsunuz.Sahnede sadece kemanınızla değil,birçok şarkıda vokal de yaparak Feridun'un yükünü belli oranda alıyorsunuz üstünden.Ne de olsa yaşlı insan Az zaman sonra o da bizim gibi ortayaşlı olacak,güzel olacak.
B.Çekmece ertelenen konser öncesinde sizi prova yaparken izleme şansını bulduğumuzda klasik müzik keman taksimlerinize şahit olduk,hayran kaldık.Acaba diyoruz ki en azından Feridun sizi lanse ederken o taksimlerden bir-ikisin dinlemek zevkini bize lütfeder misiniz?Bir de klasik müzik olarak sizi nerede dinleyebiliriz
Cici cici duruşunuzla nice konserlerde başarılarınızı alkışlamak arzumuzdur...Sevgi ve saygılarımızı kabul buyurunuz...
Bu orkestra kemancısız olmaz ve siz de bunu çok güzel götürüyorsunuz.Sahnede sadece kemanınızla değil,birçok şarkıda vokal de yaparak Feridun'un yükünü belli oranda alıyorsunuz üstünden.Ne de olsa yaşlı insan Az zaman sonra o da bizim gibi ortayaşlı olacak,güzel olacak.
B.Çekmece ertelenen konser öncesinde sizi prova yaparken izleme şansını bulduğumuzda klasik müzik keman taksimlerinize şahit olduk,hayran kaldık.Acaba diyoruz ki en azından Feridun sizi lanse ederken o taksimlerden bir-ikisin dinlemek zevkini bize lütfeder misiniz?Bir de klasik müzik olarak sizi nerede dinleyebiliriz
Cici cici duruşunuzla nice konserlerde başarılarınızı alkışlamak arzumuzdur...Sevgi ve saygılarımızı kabul buyurunuz...