NAZLI BAŞAK
-
- Üye
- İsim: yelda
NAZLI BAŞAK
NAZLI BAŞAK PANOLARIDIR.
Konser izlenimlerinizi,yorumlarınızı,düşüncelerinizi bilinçli bir şekilde yazabilirsiniz.
Teşekkürler.
Lavinya.Net
nazlı başak hakkında çok şey yazılmadığını gördüm,üzüldüm o yüzden açıyorum bu başlığı.hakkında konuşulmayı hakedıyor.11 yaşında başlamış kemana.20 senedir çalıyormuş.piyano da bılıyor.sahne çalışmaları hariç keman ve piyano öğretmenliği yapıyor.sizce bu yaştan sonra keman olmaz mı bıraksammı dediğimde' hayat o kadar boş ki,bence böyle heyecanları erteleme ve bırakma' demişti.işte o sözler bana destek olan..sahnede çok ağırbaşlı durmasına rağmen o kadar bıcır bıcır ve tatlı kii..idolüm o benım.siz ne düşünüyorsunuz bakalım?
Konser izlenimlerinizi,yorumlarınızı,düşüncelerinizi bilinçli bir şekilde yazabilirsiniz.
Teşekkürler.
Lavinya.Net
nazlı başak hakkında çok şey yazılmadığını gördüm,üzüldüm o yüzden açıyorum bu başlığı.hakkında konuşulmayı hakedıyor.11 yaşında başlamış kemana.20 senedir çalıyormuş.piyano da bılıyor.sahne çalışmaları hariç keman ve piyano öğretmenliği yapıyor.sizce bu yaştan sonra keman olmaz mı bıraksammı dediğimde' hayat o kadar boş ki,bence böyle heyecanları erteleme ve bırakma' demişti.işte o sözler bana destek olan..sahnede çok ağırbaşlı durmasına rağmen o kadar bıcır bıcır ve tatlı kii..idolüm o benım.siz ne düşünüyorsunuz bakalım?
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
Re: NAZLI BAŞAK
Nazlı Başak ;kemanı adete konuştuyor hiç susuturmadan...
Ferdidun Düzağaç ile çalmak onun için şans...
Oya abla ile iyi bir uyum içinde...Keman-Bas uyumu...
Severim Nazlı ablayı umarım yelda sende Nazlı abla gibi başarılı olursun...
Ferdidun Düzağaç ile çalmak onun için şans...
Oya abla ile iyi bir uyum içinde...Keman-Bas uyumu...
Severim Nazlı ablayı umarım yelda sende Nazlı abla gibi başarılı olursun...
balanstaki kötü ses sistemi nedeniyle pek birşey anlayamasak da albümlerdeki performansından ötürü değerlendirebileceğimiz başarılı, güler yüzlü ve sempatik insan.
-
- Üye
- İsim: Emre
şu ana kadar dinlediğim en kaliteli müzisyenlerden biri NAZLI BAŞAK.kemancı bu konuda gerçekten iyi bir idol seçmşsin.inşallah seni de bir gün bir sahnede keman çalarken görür ve coşkuyla alkışlarız.
-
- Üye
- İsim: Özlem
İlk Gala konserinde ki izlenimim ne kadar ciddi bir kişilik demiştim ki o ilk izlenimden kaynaklanıyormuş işini büyük bir ciddiyetle yapıyor, harika bir kemancı.
-
- Üye
- İsim: yelda
kesınlıkle katılıyorum hepinize.ya ben o kadar gürültü içinde fixlerı ayarlayabılmesıne şaşıyorum.biz dahja bas gitarı zor duyarken kadın o seste akord yapıyor çok iyi bi kemancı ya.tecrübe ve yetenek olsa gerek.
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Emre Aydın'la da çalışmaya başlamış powerturk'te emre bey açıkladı...
-
- Üye
- İsim: Emre
Nazlı Hanım'da o tecrübe ve yetenek olmasaydı FERİDUN DÜZAĞAÇ'IN ORKESTRASINDA olamazdı şu an zaten...
-
- Takımdan
selam arkadaşlar! sitenizle çekmiş olduğunuz harika resimlerimiz sayesinde tanıştım. ellerinize sağlık demek ve bizi konserlerimizde yalnız bırakmadığınız için tesekkur etmek istedim. bu bir merhaba olsun, gerisi gelir elbet... sevgiler... Nazli
-
- Üye
- İsim: Özlem
Sizi aramızda görebilmek büyük mutluluk hoşgeldiniz Nazlı Hanım (14 Şubat gecesi fotoğraflarınız çok güzel)
-
- Görevli
- İsim: güLşah
hoşgeldiniz Nazlı hanım.. Taner beyden sonra, sizi de aramızda görmek büyük mutluluk
-
- Admin
- İsim: Ersin
Merhabalar ...
Hoş geldiniz Nazlı Hanım sizi aramızda görmek çok güzel ...
Hoş geldiniz Nazlı Hanım sizi aramızda görmek çok güzel ...
En kederli yıldız kayarken dilek tutmuşum...
-
- Admin
- İsim: Sinan
hoşgeldiniz Nazlı hanım. harika olan resimler değil resimdekiler :)
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Hoş Geldiniz...
Sahneye çok yakışıyorsunuz,Oya ablayla sizi yanyana izlemek süper.
Sahneye çok yakışıyorsunuz,Oya ablayla sizi yanyana izlemek süper.
-
- Takımdan
- İsim: Sinan Seyda
Hoşgeldiniz Nazlı hanım.Sitemizi şereflendirdiniz.Taner abiden sonra sizide aramızda görmek çok sevindirici..