olmam gereken yerdeyim..daha önümde çokk basamaklar var...herşeyin herkez için çok güzel olacağına inanıyorum...hiç bişey için ne erken nede geç her kez olması gereken yerde..yaşanması gerekenler yaşanıyor..
kesinlikle istedığım yerde değilim ve oylekı bu gıdışlede olamıcam acaba dıyorumkı bız ınsanlar elımızdekılerın kıymetını bılmıyomuyuz
kaybetıncemı anlıcaz belkıde olabılıceğim en guzel yerdeyım beklıde mutlu olmayı bılmıyorum yada bılmıyoruz zamanında ıyı eğitımler aldım en guzel yerlerde sınavlara gırdım her zman başarıyla cıkdım şimdi ne oldu kocaman bı hıç neyse bence bızler elımızdekı seylerın kıymetını bılelım ve azcıkda olsa mutlu olmaya calışalım nedersınız arkadaşlar.
aklımdan bile geçmeyecek bir yerdeyim..ne olmayı düşünürdüm..ne oldum??ama geç sayılmaz hala istediğim her şeyi yapabilirim..yeterki eskisi gibi inançlı olıyım..
hayalerimin gerçek olduğu yerde..istediğim üniversitede istediğim bölümde..az uğraşmadım burda olmak için..ama bakın burdayım..umduğumu bulamasamda aramaya devam ediyorum..aramaya devam..başka işimmi var mutlu olmaktan başka