birkaç sene önce psikoloji okumak istiyordum.alakasız bir şekilde
gazi üniversitesi "seramik"e gittim..
şimdi mimar sinanda "iç mimarlığa" girmeye çalışıyorum ve 9 eylülde "dramatik yazarlık" okumak istiyorum..
ve bir kaç sene önce daha küçüktüm
şimdi biraz daha büyüdüm
daha geçen seneye kadar şu üniversiteye bi kapağı atsam diodum şimdi üniversiteliyim ve garip bi şekilde daha mutsuzum belki de alışamadım daha ama çoktan alışmış olmalıydım acaba hiç mutlu olamicak mıyım diyorm kendime bazen
Kesinlikle olmak is6temediğim yerdeyim.Belki de o yeri kafamda çok büyüttüm;belki de olmak istediğim yeri bile bilmiyordum.Ne bilim işte sonsuza yolculuktayım herkes gibi.Ne yerim belli ne yurdum??
Hayatıma yön verecekolan mesleğimle ilgili üniversiteye gidene kadar bir şey yoktu aklımda,,sonra iktisatı yazdım.İkinci senem ve ben yönetmen olmak istiyorum.Kaldık burda
Müzik öğretmenliği isterdim küçüklüğümden beri,sanat lisesine gitmek istedim karşı çıktılar!Ve kararlılığım devam etti,devam etti de ne oldu ki!İki senemi kaybettim!İki sene aynı sınavda üst üste 22. olabilecek kadar şanslıydım çünkü!Çünkü kontenjan 15di,Çünkü torpil isteniyordu benden,bu büyük tesadüf bunun habercisiydi!Bir hoca beni telefonla aradı...:)Torpil sisteminin bir parçası olamam diye bu sene girmedim sınava,öss tercihi yaptım.Artık grafik tasarım yoluna adım atmış bulunmaktayım.Ama hala müziği kazanamadığım için ağlıyorum!Ne güzel,bir yeri kazanmışım işte,ama mutlu muyum???Hayatın içinde, benim ben olmadığım biryerlerdeyim