üzme kendini bu kadar beaaaladybird yazdı:Rüzgara bıraktım kendimi, öyle bir umursamazlık halindeyim.
Nereye götürür bilmem, bu aralar acıların biriktiği yerdeyim...
neredesiniz?
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: Burcu
-
- Admin
- İsim: Serkan
Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim. Ama devamında sendeyim diyemeyeceğim. Çünkü ben bende bile değilim. Saçma sapan bir düş kırıklığıydı hayat. Koştum koştum koştum ve şimdi durdum. Durduruldum. Oysa daha çooook koşacak yollar vardı. Meğer ben kendimi değil kocaman bir yalanı aramışım. Meğer ben ne sahtekarmışım. Her şeyi unuttuğumu sanarken meğer her şey olduğu gibi duruyormuş. Nerden karşıma çıktınız? unuttuğumu düşünerek avunuyordum. Her şeyi hatırlattınız bana. Hala kendimi kandırıyorum, yalan söylüyorum kendime. Olmaktan korktuğum yer mi burası, kendimi aradım mı hiç. Yok be nerdeeee. Yalancıyım ben, yalancı... Düş yakamdan hayat acemisi, düş artık bırak sürünerekte olsa bitireyim bu hayatı.
-
- Üye
galiba cevabını buldum...ben yüreğimde her zaman kocaman bir bahçe sığdırmısım içinde sayısız zeytin ağaçları olan.yeşil zeytinliklerin arasındaymışım hep önümde deniz arkamda yüce dağlar varmış güneş artık batmak üzereyken hani hava kızılımsı olurya... küçükkuyu sahili bir güne daha elveda derken ben hep orada oturur balıkçılara el sallarmışım.....
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Görevli
öyle bir soru sorulmuş ki herkese derinliklere inme fırsatı doğdu bende indim ama çıkış yolu birkaç tane
kariyer derseniz olmak istediğim yere ulaşmam için daha çok tırmanmam lazım (Nasuh Mahruki'den ders mi alsam ne? )
aşk derseniz olmak istediğim yer konusunda bilmem ki gidebilecek miyim?
bunların hepsinden öte iç huzur varya işte ben çoktan ulaştım oturalı çok oldu buyrun arkadaşlar sizi de beklerim ikramda sınır yok çay kahve ne istersiniz
kariyer derseniz olmak istediğim yere ulaşmam için daha çok tırmanmam lazım (Nasuh Mahruki'den ders mi alsam ne? )
aşk derseniz olmak istediğim yer konusunda bilmem ki gidebilecek miyim?
bunların hepsinden öte iç huzur varya işte ben çoktan ulaştım oturalı çok oldu buyrun arkadaşlar sizi de beklerim ikramda sınır yok çay kahve ne istersiniz