Netteki arkadaşlıklar kalıcımıdır yoksa sahtemidir sizce??
-
- Üye
-
- Yeni Üye
bY Wolverine
İNTERNETTEKİ ARKADAŞLIKLARIN GERCEK OLDUGUNA İNANAN VAR MIDIR ACABA?....
iNTERNET ORTAMININ SANAL OLDUGU KADAR ARKADASLIKLARDA SANAL VE SAHTEDİR...BENCE YALANLARDAN ÖTEYE GİTMEYEN BİR SANAL EGLENCE..... 

-
- Yeni Üye
-
- Üye
-
- Site Admin
- İsim: Murat
biraz talihsizlik biraz dikkatsizlik biraz kendini bırakmışlık dan he birde arayışlardan! sonra
netteki arkadaşlıklar "sahte yalan vs." genellemesi çok yanlış arkadaşlar kişisel beceriler şans dikkat kendini bırakmama arayış içinde olup durmama durumunda gerçektekinden daha yakın arkadaşlarım olmuştur oldular olacaktır da...
netteki arkadaşlıklar "sahte yalan vs." genellemesi çok yanlış arkadaşlar kişisel beceriler şans dikkat kendini bırakmama arayış içinde olup durmama durumunda gerçektekinden daha yakın arkadaşlarım olmuştur oldular olacaktır da...
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Üye
-
- Üye
-
- Üye
ya ama insan merak ediyor napıyım. ama illa istemezsen bende merak etmiyomuş gibi yaparım ok?yaskaman yazdı:içinde bulunduğum manevi mekanın yakıştırabildiğim tek sıfatı.nadas38 yazdı:sende saol da..hangi kuyu? ben gene anlamadım
beni anlamaya çalışmayın ne olur, bırakın olduğu gibi kalsın sözler...
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
netteki arkadaşım
hala gelkem için nedenin olmasını bekliyorum, biraz korksanda ne hissettiğime dair olmasın çünkü ben yüzleştim. kabul edememesende hala bence bi parça dostumsun . uzun zamandırda suskunsun.. yine umarım mutlusundur...
-
- Üye
işte antalya'dan bir kız arkadaş geldi geçen gün..
istanbul'da sevgilisi var yani benim normal arkadaşım, kardeşim olur kendisi.
bir akşam bize gelip ailemle tanıştı, herkes çok memnun bir halde geçen gecenin ardından ertesi gün kahvaltı yapıldı. sonra ailemle vedalaştırdıktan sonra kendisine istanbul'da hiç gezmediği güzel yerleri gezdirdim.
nihayetinde 24 saatlik bi sürede çok daha kaynaştık, kanımız ısındı, kardeşliğimiz pekişti...
demek ki bal gibi oluyormuş...
istanbul'da sevgilisi var yani benim normal arkadaşım, kardeşim olur kendisi.
bir akşam bize gelip ailemle tanıştı, herkes çok memnun bir halde geçen gecenin ardından ertesi gün kahvaltı yapıldı. sonra ailemle vedalaştırdıktan sonra kendisine istanbul'da hiç gezmediği güzel yerleri gezdirdim.
nihayetinde 24 saatlik bi sürede çok daha kaynaştık, kanımız ısındı, kardeşliğimiz pekişti...
demek ki bal gibi oluyormuş...
-
- Yeni Üye