kendi masalını yaşar gibi yani ama adı üstünde masal gerçek olması imkansız hem gerçekten aşıkken insan nasıl olur da onu görmeden durabilir enteresanmış.garip hatta hiç görmeden yüzük takmış he waow
evet arkadaşlar onlar sadece birbirlerini resimlerini gördüler.kameradan bile 2-3 kez anca görmüşlerdir birbirlerini.arkadaşım kafayı gerçekten yemiş durumda, geçenlerde annesine de söylemiş böyle böyle diye.düğünlerinde oynarız artık hep beraber
ve ben artık sadece 'yazık..' diyorum ona.gerisini de anlar umarım bi gün.
ya boş işler bence bu chat olayları felan hepsi..tamamen kandırmaca...sonuçta kimse kimseyi tanımadan konuş konuş nereye kadar..ne kadar tanıyabilir insan web camda birbirini?çok komik bu. evlenme vaatleri verenler bile var yani...e pes diyorum bu durumda başka da bir şey demiyorum yani... çünkü benim kardeşim tam bir msn koliği o yüzden ne kadar sıkıntıdayım bir ben bilirim.......... çok çabuk kanıyor saçma sözlere,garip insanlara.insanların vakitlerini boş yere harcamalarını anlayamıyorum bir türlü...çünkü çok tehlikeli yani.internette masumluk ve sözde arkadaşlık adı altında kurulmaya çalışılan bazı tuzaklara düşülmemeli böyle.paranoyakmıyım neyim bilmiyorum ama sanal alem insanları içine çeken dipsiz bir kuyu adeta......
paranoyak değilsin tabı kı de.çok da haklısın.ama bıraz da yaşa verdım ben.yanı 15 yaşındakı bır ınsan için -ki eğer sevgiye karşı bır açlık yaşıyorsa- normal bile denebılır.zamanla anlayaaktır elbettekı. sen de sakın üstüne gitme arkadasının ters tepebılır,bıraz zaman gereklı sanırım
Hiç inanmazdım netten arkadaşlıkların daimi olduğuna ama artık inanıyorum ameliyatımdan sonra bunu anladım heleki lavinya.net kardeşliği bu bir gerçek iyi ki varsın FD senin sayende nice dostluklar edindik.
bozcaadali yazdı:Hiç inanmazdım netten arkadaşlıkların daimi olduğuna ama artık inanıyorum ameliyatımdan sonra bunu anladım heleki lavinya.net kardeşliği bu bir gerçek iyi ki varsın FD senin sayende nice dostluklar edindik.
bakın okuyorum hala tereddütleriniz var olacak da ama karşınızdaki kendiniz gibi düşünmeseniz de az mantılı olarak olayı çözebilirsiniz . önce kendinize ve ifade yeteneğinize güvenin sonrası kolay zaten netten pekala dünya iyisi ve çok zeki insalarla tanışabilirsiniz tabi irc sitelerini takip etmiyorsanız ))))))
Bence netten yada değil diye ayırmamak lazım.eğer bir ayrım yapılacaksa dogru insan,yanlış insan diye ayrım yapılmalı.Nasıl ki normal hayatımızda doğru olduğu kadar yanlış kişilerle karşılaşabiliyorsak,nette de iyi insan var kötü insan var,dürüstü de var ,kendine hayallerinden tamamen yalan bir dünya yaratmış insanlar da var,önemli olan kime denk geldiğinizdir.İnsan kendini bilirse seviyesini korursa karşısına çıkan insanlar da mutlaka öyle olacaktır bence.Netten dostluk da sürer,aşk da...İnternet aracılığıyla tanıştığım kişiyle tam 7 yıl aşk yaşadım ben.(gerçi aynı şehirdeydik)önce internetten,sonra yüzyüze görüşüp ilişkimizi normal bi ilişkiye cevirerek başardık bunu...Ayrıca yüzyüze hiç görüşmediğim insanlarla farklı şehirlerden dostluklarım var yıllardır süre gelen...önemli olan hissetmektir ve olduğun gibi davranabilmektir diyorum ve çok konuştum tamam susuyorum (:
edit:yaska
site duyurusu: Mesajların tümü koyu harfle, tümü renkli, tümü eğik, tümü büyük biçimde olamaz.