bir film şErid i GİBİ Geçiyorum şİmdi olmayanlarımın içinden ço k İSteyinCE olUYordu hani söyle nerdesin Hiç gelMEYEN.........
bu şarkılar hepsi Yalannnnn...........
bu şarkı kesinlikle harikaaaaaa....sanırım melankolime yakışan bi aksesuar olarak dolduruyor kulaklarımı. fd!yi gerçekten tebrik etmek lazım. o albimde en çok sevdiğim şarkı bu. daha sonra da tabi ki buralardan gitme
hiç bir zaman sıkılmadan dinliyeceğim şarkılardan biri...gerek müzik gerek sözler olsun,gerekse o içimde yarattığı anlatılmaz dygu olsun süper bence...tekrardan teşekkürler feridun abi...
Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...
Mesajgönderen son-nefesim »
bu şarkıyı ilk dinlerken hiç bir şey beklemeden dinledim.yani nasıl bir şarkıyla karşılacağım hakkında hiç bir fikrim yoktu...ama dinledikten sonra dondum kaldım diyecek laf bulamadım...bir insan gerçekleriyle bu kadar mı yüz yüze kalır?çok ağır gelmişti bana...ağlamak geliyor içinizden ama ağlayamıyorsunuz bile.ben bu şarkıya klip çekilmesini çok isterdim ama olmadı...
kaybedilenlerden geriye kalan, aslında kaybettiklerinin zaten olmadığı ve tüm yaşanmışlıkların yalan bi döngü olduğuna dair ic burkan bi o kadarda alıp götüren bi şarkı...