Sozler ve bunalitici muzigiyle albumde kisinin icine isleyen sarkilardan biri yalan karanliklarin bunalticiligindan kurtulmak isteyen yalniz bir dus yolcusunun ulasmak ve beklemek arasindaki celiskileri var .sarkida .bir de hic gelmeyen var ... hic gelmeyenler ...oysa nadas sarkisindaki aciyla buyume ile gelmeme arasindaki celiskiyi yasama arasinda tercih yapmak cok zor .Albumdeki dikkat cekmemesi icin susturulmasi gereken sarkilarindan biri yalan
evet bu parça güzel ama bazı insanlar bu ve bunu gibi parçaları hava atmak için dinliyorlar arabalarına koyuyorlar sokaklar da bangır bangır çalıyorlar buna çok sinir oluyorum bu kişilerşi dövmemek yada kavga etememk için kendimi zorn tutuyorum
Bu aralar bu şarkı dilimde...Ve...'Uzun Uzun Feridun Düzağaç' albümünde 'Her şehre bir çakıltaşı fırlattım'ı söyleyişi özellikle çok etkileyici gelmiştir bana.
Kasetinin en güzel şarkısı yalan bence dinlemekten sıkılmadığım ve çok sevdiğim bi şarkı bu başlığı görünce mutlaka bişeyler yazmalıyım dedim bende....sevgiyle
nadAs gibi bi parça yoktur heralde yazılmamıştır daha..
'dört yanım hasret unutulmuş bi ada gibiyim'
ilerde böle bi parca daha yazılırsa onu da fd yazar büyük ihtimal:)
nadas hem sözler açısından çok iyi
ama özellikle müziğinde sevgili Feridun Düzağaç olayı koparmış!
bundan sonra kendisinden başka kimse bundan daha anlamlı bi ezgi oluşturamaz
"çok isteyince oluyordu hani
söyle nerdesin hiç gelmeyen"
sevgili ben yine fd dinliyorum, dinlemek zorunda olduğum için mi?
zorunda olmadığım için mi? bilmiyorum, dinliyorum.
evet biraz ayıp ediyorum zorunda olmak da ne kelime, ama sen boşver... kederimle kaderimden istiyorum seni sevgili,
bekliyorum gelmediğin yer neresi söyle,
gelirsin belki bir sonrası öğle...
Albümün en etkiLeyici şarkısı .EtkiLeyiciden kastım tamamen içtenLikLe yazıLmış oLduğundan İnsanın gözLerini kapatıp hayaL uykusuna daLmasını sağLıyor.TeşekkürLer FD!!
Bu şarkılar hepsi yalan
Seni benden neden alıkoyar zaman?
Sözlerinden daha güzel ne anlatabilir ki sevdiğin halde sevdiğine ulaşamamayı ve herşeyden nefret etmeyi..
..Ama bıktım karanlıktan...