son-nefesim yazdı:hayatımda en çok gitmeik istediğim yer Bozcaada...ama bir türlü gidemedim.orada akrabam da yok...yaş daha on yedi...hiç bir yere gidemiyoruz tabi yalnız başımıza...
aynı dertten muzdaripim...ama ne bi akraba ne bir dost hiçbiri yok orada!
yetmezmiş gibi daha 14 yaşındayım...
orjinal altyazılı albümünü aldığımda kartoneti okurken sözlerinde takılıp kaldığım ve albümü dinledikten sonra da en vazgeçilmezim olan şarkı cumartesi' yle beraber... ve her dinlediğimde bir kez daha hayran olduğum şarkı... ama maalesef klibini seyredemedim tamamen, sadece bir kez sonunu yakalayabilmiştim...
bende orijinal-altyazılının sonunda nadas var ama köprüden önce son çıkışta unut beni yok korsan olmadığına da eminim, koskoca gimada korsan albüm satmazlar heralde
orjinal alt yazılının sonunda evet nadasın müziği çalıyor ancak köprüden önce son çıkışın sonunda müzik yok ve kaset korsan değil yani zaten buna çok dikkat ediyorum ama neden bizim kasetlerde yok..
Bende bütün albümleri orjinal ama orjinal alt yazılıda nadas ile bitmesine rağmen köprüden önce son çıkışta unut beni ile bitmiyo benim kasette niye acaba ??
allahallaahh bende orjinal altyazılıda ne nadasın müziğiyle bitiyo nede köprüden önce son çıkışta unut beni nin müziğiyle... albümlerin ikis de orjinal eminim bundan...