fugurinan yazdı:bencede ama aşkı yasarken acı cekıyosun o çok kötü yoksa zaten aşık olmak kötü bişey değil..
katılıyorum..çünkü istek ulaşılınca biter.....mesala ben bazan takip ediyorum flanca kişi aşk şarkısı çıkarmış alakası bile yok neden çünkü şahıs evli çocuguları var..sevdigi yanında.artık özlemek.düşünmek.
hayal kurmak.umut etmek gibi kavramlara erişmiş..ama bakıyorsun..parcada özlemek var.acı var keder ve hüzün var..peki bu nasıl oluyor..sen mutlusun...ama mutsuzlugun şarkısını yapmışsın..yaşamadıgın şeyi neden söze döküyorlar anlamıyorum...platonık dedinde aklma geldi bütün aşıklara dikkat et hiç biri kavuşamamış...ferhatın sevdigi şirinin okadar güzel olmadıg(yüzü yaralı bir bayan) literatür.... mecnun gel sen bu sevdadan vazgeç bizim köyde leyladan dah güzel kızlar var sana onları alalım dendigi ve mecnunun cevabı bir çok kitapda geçmiştir...ben şu mecnu NUN cevabına bittim.MECNUN GERÇEGİ GÖRÜR SEVDİGİ VE KARŞISINDAKİ LEYLAYLA ARADAKİ FARKI ANLAR VE DÖNÜP..LEYLA SEN BU İSEN..(çirkin.kötü sadist.bencil.kibirli kendini begenmiş.)PEKİ BENİM İÇİMDEKİ KİM.?
bunuda ben ekliyeyim baari.
GÜZEL KADIN YOKTUR GÜZEL GÖZ VARDIR..
ÇİRKİN KADIN YOKTUR.
AZ VOTKA VARDIR....
muhakkak. özellikle ilkokulda :) o zamanlar karşı cinsle yeni yeni tanışıyosun ya. bi de çekiniyosun (lem bu kız terslemesin beni :) e haliyle platonik oluyor
platonik olunca aşkın tadı daha bi güzel oluyor...zaten platonik olduğunu da kabullenmişsen keyfince çıkarıyosun tadını.hayalinde kendine has yaşıyorsun.sıkılıncada bi bakmışsın başkasına aşık olmuşsun.aşksız olmuyor ya hep birileri oluyor insanın kalbinde
evet aşksız olmuyor ve hep birini sevdiğini sanıyorsun sevmesen de.. aşka aşık olan insanlar olarak tabiki platonik aşkı seviyoruz ama herkese bi kere uğraması yeterli herhalde...:)ben bi daha almayayım bu sefer istemiyorum mümkünse