SEBNEM FERAH sadece tek soylenecek bısey var ....bu kız dunyada 1 numara ...ben bı cok gurup dınledım ama onun gıbı ses hıc duymadım .....allah ın bu velı nımetı ...yenı albumlerını beklıyoruz ........
ŞEBNEM FERAH o süper baba yaa onu herrgün dinlemezsem olmaz bütün şarkılarını ezberledim o bir numara TÜRKİYE DE ONUN GİBİSİ YOK keşke şahsi mail adrsi olsa neler yazardım ona AŞIĞIM ( müziğine) ....... onu görmeden ölürsem .... gözlerim açık gider seni seviyorum şebo
daha buraya gelmedı .....bı kac yer baktım ....ama yoktu ....bunu ogrendıgım ıyı oldu ....sımdı arastırmaları bıraz daha genıs tutmalıyım ....bu arada sebnem benım sevgılım ona gore .....
şebnem ferah da feridun abimiz gibi paylaştıkça çoğalacak sonsuz bi mutluluktur arkadaşlar,bu ülkede 'şebnem benim,ona aşığım'diyen binlerce hayranı var buna ben de dahilim.Bence o hepimizin kraliçesi
EVET KARDESIM O BIR KRALICE ....BU ARADA ONUN ALBUMUNU BULDUM ....SIMDI HERGUN DINLIYORUM ...SABAH ONUNLA UYANIYORUM YEMEKTE ONUNLAYIM ...SESI HEP KULAGIMDA ..ALLAH UZUN OMUR VERSIN BU KIZA .....ONUNLA OLMAK BIR YASAM TARZI .....IYI KI VAR ..
feridun düzağaç gibi şebnem ferah da benim için özeldir.. ikiside muhteşem ötesi.. harikaa.. iyiki varsınız.. albüm gene süper olmuş şebnem ferah'ın.. sıra sende fd. iyi olması konusunda şüphem yok zaten. her zaman ki gibi!...
onu dınlerken kalbım hızlı carpıyor ..tuylerım urperıyor .....kendımden gecıyorum ....gecen gun metro da kulagımda mp3 calar takmısım sebnem ı dınlıyorum ...o kadar kendımden gecmısım kı sarkıya eslık ederken bıraz sesım fazla cıkmıs herhalde en sonunda bı bayan benı uyardı.....yanı senınm anlayacagın hıcbısey umrumda olmuyor ....
selam şebnem seni cok ama cok seviyorum.ayrıca buketide ve diğerlerinide seviyorum.seni bir konudan dolayıda kınıyorum.rock,n coke cıkmaman gerekirdi...