Şebnem Ferah
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Şebnem Ferah
Şebnem Ferah panolarıdır...
Düzeltme:
23/09/2006
Sinan adlı yönetici arkadaşımızın açmış olduğu http://www.seboist.com/ Şeboist web sayfası hazırdır. Tüm Şebo fanlarına duyrulur. Edited by Bugfixed
Düzeltme:
23/09/2006
Sinan adlı yönetici arkadaşımızın açmış olduğu http://www.seboist.com/ Şeboist web sayfası hazırdır. Tüm Şebo fanlarına duyrulur. Edited by Bugfixed
En son Bugfixed tarafından Cumartesi, Eylül 23, 2006 00:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
şu kadarını söyleyeyim Türkiye de rock müzik denince aklıma gelen ilk isimlerden bir tanesi. hatta bana göre tek kadın rock cı. müthiş sesi ve yorumu var. ayrıca kendiside çok sempatik ve tatlıdır. tanışma imkanı çok istedim hatta fırsat yaratmaya çalıştım olmadı. konserine gitmek istedim olmadı. ama birt gün olacak çok seviyorum ben
artık kısa cümlerler kuruyorum
fırtına
babam oğlum
daha iyi olmazmıydı
ern beğendiğim şarkıları
artık kısa cümlerler kuruyorum
fırtına
babam oğlum
daha iyi olmazmıydı
ern beğendiğim şarkıları
Şebnem Ferah ın Son Albümü Olan Cam Kırıklı Adlı albümü 5 Temmuz 2005 Salı günü müzik marketlerinin raflarında yerini alıyor.
Bu albümde çalan müzisyenler:
Metin Türkcan - gitar
Buket Doran - bass
Ozan Tügen - keyboards
Aykan İlkan - davul
Albümde Yer Alan PArçalar
1. Okyanus
2. Can Kırıkları
3. Bir Kalp Kırıldığında
4. Delgeç
5. Geçmişe Yolculuk
6. Mülteci
7. Sana Bilmediğin Bir Şey Söyleyemem
8. Çekil Taşları
9. Zaman Geçip Gidiyor
10. Hoşçakal
çok güzel olduğuna emin olduğum bu son albümü salı gününden itibaren satışa sunulacak. benim sizlerden tek ricam emeğe karşı saygı duymanız ve korsan yayınları almamanızdır.
Ağzına Sağlık Şebom
İyi dinleyişler.
Bu albümde çalan müzisyenler:
Metin Türkcan - gitar
Buket Doran - bass
Ozan Tügen - keyboards
Aykan İlkan - davul
Albümde Yer Alan PArçalar
1. Okyanus
2. Can Kırıkları
3. Bir Kalp Kırıldığında
4. Delgeç
5. Geçmişe Yolculuk
6. Mülteci
7. Sana Bilmediğin Bir Şey Söyleyemem
8. Çekil Taşları
9. Zaman Geçip Gidiyor
10. Hoşçakal
çok güzel olduğuna emin olduğum bu son albümü salı gününden itibaren satışa sunulacak. benim sizlerden tek ricam emeğe karşı saygı duymanız ve korsan yayınları almamanızdır.
Ağzına Sağlık Şebom
İyi dinleyişler.