abi benim anladığıma göre arkadaşın tepkisi Amerikan emperyalizmine.bildiğiniz gibi coca cola amerikan ürünü ve organizasyondan Amerikanın cebine çok para girdi.Tepkisi buna sanırım.
hee orası ayrı oyuzden se hak verıyorum arkadasıma ....ama kımse bu kadar ınce dusunmemıstır herhalde ..profesyonelce calısıyolar ...parayı verıyorsa cıkar abı ....
elbette ben de buna karşıyım ABD'nin cebine giren herbir kuruş belki de yeni bir katliama,yeni bir savaşa yatırım demek,ince düşünülünce bu rahatlıkla anlaşılacak bişey ama kimseyi bu yüzden suçlayamayız,orda şebo dışında birçok Türk sanatçı ve grup da vardı bu organizatörlerle sanatçıların menajerleri arasındaki bi anlaşmadır.
katılıyorum emrepark sana...nbende bundan bahsedıyorum ıste ....sebomuzda ıstemez tabı ama profesyonel dusunmek gerekıyor ....bız onun yerınde olsak aynı seyı yapmazmıydık .....kendıme adıma ben cıkar soylerdım ...ıcımde kın olsa dahı...burda amerıka ya karsı yurus yaptık dıye polısle kavga ettık ....sımdı goruyosun ama allah gordu bu olanları ve amerıka ya o kadar muslumanın kanına karsı bı r felaket gonderdı ..sımdı onlar ugrassın bakalım ...
sonuçta sanatçılar, profesyoneller, öyle olmak da zorundalar biras. çünkü yaptıkları sanat işiyle paralarını kazanıyolar. onların gözünden de bakmak lazım
emrepark yazdı:müziğe 5 yaşında başlamış pianoyla,o yaşta birinin canı niye sıkılır bilmiyorm ama iiki başlamış yoksa türk rock müziği kraliçesiz kalırdı
Çocukluk yıllarında bambaşka birşeyle başlamış. Şu anki durumu için ilk adım üniversite yıllarında yurtta kalırken can sıkıntısından gitar çalmaya başlamasıyMIŞ. Ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum. Yanlış bir şey yazmak istemem.