SENİ SEVİYORUM DE...
-
- Takımdan
arkadaşlar konu bayağı uzaklaşmış limanından.Tabi birazda benim gecikmemden dolayı bir uzaklık oluşmuş aramızda.
ilk olarak sana teessüf ederim serseri.Nasıl o şekilde algılarsın ki ya.Ben öyle bir şeyi ima etmek istesem daha kesin yollar seçerim.Ayıp ettin şimdi.
Ayrıca benim sana söylemek istediklerimi Melissa_ belirtmiş ve konu kapanmış.Herkes ikna olmuş ise sorun yoktur.Son defa; Kimse seni seviyorum demede gecikmesin.Çok şey kaybeder.
ilk olarak sana teessüf ederim serseri.Nasıl o şekilde algılarsın ki ya.Ben öyle bir şeyi ima etmek istesem daha kesin yollar seçerim.Ayıp ettin şimdi.
Ayrıca benim sana söylemek istediklerimi Melissa_ belirtmiş ve konu kapanmış.Herkes ikna olmuş ise sorun yoktur.Son defa; Kimse seni seviyorum demede gecikmesin.Çok şey kaybeder.

-
- Takımdan
evet arkadaşlar kıza söyledim. Sonuç olumsuz. Aslında biraz da benden kaynaklandı. gerçekten murat abimin dediği gibi sorun birbirimizi tanımadığımızdan oldu. Ama ben öküzün altında buzağı arayan insanım. Bana "şuanda hayır fakat ilerde %100" diyen kızdan ben daha ne bekleyeyim. Beni anladığını da biliyorum ve ben de onu anlıyorum. Ama artık o benim peşimden koşsa bile hava alır...
-
- Takımdan
-
- Takımdan
- İsim: Hakan
bir sonbahar mevsiminin ekim aynında bir sonbahar yağmuru altında yürüyorduk yağmura hiç aldırmamacasına bir an durdum ona baktım üşüyormusun dedim evet dedi sarıldım ona peki ya şimdi dedim hayır dedi sonra ıslanan saçlarını ellerimle geriye götürdüm öylece gözlerine baktım uçsuz ve bucaksızdı bana baktı bende seni seviyorum dedi ve tekrar sarıldı
bazen dudaklar söylemez "Seni Seviyorum" diye
bazen dudaklar söylemez "Seni Seviyorum" diye
-
- Takımdan
Adını anmak güzeldi,
dost ağızlarda sana dair cümlelerin
ıslatılması...
Adını anmak...
Yüksek sesle, kimsesiz gecelerin düşsel
avuntularına sırt çevirip senden söz açmak...
Biraz gülünç, biraz sitemkar...
güzeldi...
Adının Türkçedeki yankısı özeldi...''
hayır hayır burda bitmez,bitmemeli..
ne yazıkki hala sviorm sni:(
dost ağızlarda sana dair cümlelerin
ıslatılması...
Adını anmak...
Yüksek sesle, kimsesiz gecelerin düşsel
avuntularına sırt çevirip senden söz açmak...
Biraz gülünç, biraz sitemkar...
güzeldi...
Adının Türkçedeki yankısı özeldi...''
hayır hayır burda bitmez,bitmemeli..
ne yazıkki hala sviorm sni:(