SENİ SEVİYORUM DE...
-
- Takımdan
-
- Site Admin
- İsim: Murat
bir hatırlayım dedim ibrahimim sana özellikle bu son kısımda kullandığın kelime varya hani o benim peşimden koşssa bile hava alır bölümüKinG_Of_WolFs yazdı:evet arkadaşlar kıza söyledim. Sonuç olumsuz. Aslında biraz da benden kaynaklandı. gerçekten murat abimin dediği gibi sorun birbirimizi tanımadığımızdan oldu. Ama ben öküzün altında buzağı arayan insanım. Bana "şuanda hayır fakat ilerde %100" diyen kızdan ben daha ne bekleyeyim. Beni anladığını da biliyorum ve ben de onu anlıyorum. Ama artık o benim peşimden koşsa bile hava alır...
görünüşe göre havasını alan yok ama mutlu iki kişi var ibrahim merak ediyorum kıza ne dedinde evet dedi "Sen Yine Seni Sev Ben İçinde Kalayım" mı dein yoksa
boş ver wolfs cum benim ya sen mutlumusun zaten hep sevgi değilmidir bize yapma dediklrimizi yaptıran o bakımdan anlıyorum ben seni birde ben oray gelince sana bir hadiye geitireyim Dss nin Sen Yine seni sev isimli parçasının cd ye çekilmiş hali onu verecem ben sana ok seni severişm ben arkadaşım o bakımdan mutlu olmaya bak
keşke be dipnoisti keşke her seni seviyorum diyen kazansa
ki artık günlük yaşantımızda "seni seviyorum" demk çok basit yani nefes almak gibi bişi herkes kullanıyor bence artık bu sözün eskisi kadar özelliğş kalmadı özellik derkan eskiden bu söz özeldi herkes kullanmazdı kullanalarda bir ömür mutlu olurlardı diye biliyorum vs vs
ki artık günlük yaşantımızda "seni seviyorum" demk çok basit yani nefes almak gibi bişi herkes kullanıyor bence artık bu sözün eskisi kadar özelliğş kalmadı özellik derkan eskiden bu söz özeldi herkes kullanmazdı kullanalarda bir ömür mutlu olurlardı diye biliyorum vs vs
serseri yazdı:Seni seviyorum de ne kadar basit demi iki dudağın arasında çıkacak anlmasız bir söz. söylemesi kolay bişey. milyonkez söyleye bilirim. Karşımdaki insanda söyleye bilir ama sadece söz de kalır. Fiili olarakta bişeylert yapmak gerekir söylemek değil önemli olan hissettirmek bence
milyonkez söylersen hissedemezsin zaten..
hissettiremezsinde..