Seni Seviyorum Demeyi Unutmak
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
Re: SENİ SEVİYORUM DEMEYİ UNUTMAK
aşk için...
Seni sewiyorum : basen göklere haykırdığım tüm gücümle basende fısıldadağım sessizce..
-
- Banlanmış Üye
ben bu başlığı açtığımda çok takıyordum bu kelimelere çünkü bunu söylemek gelmiyordu içimden hiç kimseye...ve hala değişen bişi yok ama ne değişti biliyo musun artık umursamıyorum....aşk gelir bulur beni ya da bulmaz amma aşkı geçecek olursakkkk dostlarımıza ve ailelerimize bu kelimeleri söylemek çok önemli..açıkcası aile bireylerine seni seviyorum demem pek ama dostluklarda bu kelimelerin yeri başkadır
SİZİ SEVİYORUM ARKADAŞLAR
SİZİ SEVİYORUM ARKADAŞLAR
-
- Üye
- İsim: Sonay
bizde seni
-
- Üye
illa ki karşı cinsten birine söylemek mi gerekli?
annenize,babanıza ya da yakınlarınıza söylediğinizde de aynı sıcak etkiyi yapıyor bünyede:)
annenize,babanıza ya da yakınlarınıza söylediğinizde de aynı sıcak etkiyi yapıyor bünyede:)
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
Ben hic hatırlamadım ki zaten...
-
- Dengesiz Üye(Banlı)
ben hiç demedimki unutayım...yada aşkımdan ölsemde asla söyleyemeyeceğimi bildiğim için.... hiç kimseye ama kimseye söyleyemedim şimdiye dek ...şimdiden sonrayı da kestiremiyorum artık.......
-
- Üye
- İsim: Sonay
bu kelimeleri hak edenlere neden söylenemiyor bu kelimeler ben de bunu anlamıyorum? bu kadar zor mu?
-
- Üye
ben de aynı senin durumundayım 3-4 aydır,kimseye aşık olamayacağımdan korkuyorum artık.Bu kadar mı çabuk yıprattı hayat bizi,bilmiyorum.Deli gibi sevmek de zor sonrasında unutmak da...
ponnik ciğim bu kelimeleri ben hak edene söyledim,zor muydu,değildi valla çıkıverdi hemen Ama sonradan baktım ki hiç de haketmiyormuş O yüzden incinmemek için hak edeni doğru tayin etmeliyiz.Nasıl olacak o bak orasını bilemiyorum
ponnik ciğim bu kelimeleri ben hak edene söyledim,zor muydu,değildi valla çıkıverdi hemen Ama sonradan baktım ki hiç de haketmiyormuş O yüzden incinmemek için hak edeni doğru tayin etmeliyiz.Nasıl olacak o bak orasını bilemiyorum
-
- Üye
- İsim: dilek
insanlar sadece sevgılılerıne soylenen bır soz gıbı algılıyor bunu mesela ben bı kere aklıma estı bırden arayıp annemı dedım kı anne ben senı sevıyorum!o da bana hayırdır ne oldu??
-
- Üye
içimden geldiği anda istediğim kişie söledim bu kelimei ama sanırım insanlar bunu duyunca şımarabiliyorlar we bize gereken değeri wermiolar...
sewgili olarakta sadece birkes söledm we pişman deilim belki ama acısını çok çektm şuan biraz güwen ekskliğim war başka birisine bunu asla söleyemeyeceğimden korkuyorum ... gidenlerimin arkasında çok yorgun hissettm kendimi we birdaha sewememekten çok korktum, hiç birşeyi zorlaMAMAK LAZIM herşeyi oluruNA BIRAKINCA daha olumlu akıyor zaman şuan yeniden sewmeye başladım umudumuzu yitirmeyelm doğru zmn gelicek bizde mutlu olcaz nutuk atıo gibi oldum
sewgili olarakta sadece birkes söledm we pişman deilim belki ama acısını çok çektm şuan biraz güwen ekskliğim war başka birisine bunu asla söleyemeyeceğimden korkuyorum ... gidenlerimin arkasında çok yorgun hissettm kendimi we birdaha sewememekten çok korktum, hiç birşeyi zorlaMAMAK LAZIM herşeyi oluruNA BIRAKINCA daha olumlu akıyor zaman şuan yeniden sewmeye başladım umudumuzu yitirmeyelm doğru zmn gelicek bizde mutlu olcaz nutuk atıo gibi oldum
-
- Üye
- İsim: Gül
o kadar basitleştirildi ki bu güzel iki kelime her an duyabiliyoruz önemli olan yürekten hissedipte söyleyebilmek...
hiç demeyenlerdenim malesefffff
hiç demeyenlerdenim malesefffff
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
sanırım bir kez söyleyecek kadar cesurdum. yada bir kez tamdı herşey.
şimdi mi? sadece susuşumda gizli söylemeye neden yada söylenmeye neden kalmadı... düşürdüm yırtık cebimden...
şimdi mi? sadece susuşumda gizli söylemeye neden yada söylenmeye neden kalmadı... düşürdüm yırtık cebimden...
-
- Üye
ÇOK ÖZEL BİR SÖZDÜR.AMA ARTIK HERKES HERKESE RAHATLIKLA BUNU SÖYLEYEBİLYO.BENCE ÖYLE OLMAMALI.AMA GERÇEKTEN SEVDİĞİNİZ BİRİNEDE ZAMAN GEÇMEDEN ONU SEVDİĞİNİZİ SÖYLEYİN.ÇÜNKÜ YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR.