Seni Seviyorum Demeyi Unutmak
-
- Banlanmış Üye
Seni Seviyorum Demeyi Unutmak
Çok uzun zamandır söyleyemedim bu sözü kimseye...kalbim içi bom boş bi teneke gibi oldu:(ne bi kıpırtı var ne bir heyecan.geçmişe bağlı çok uzun zaman yaşadım ve de bu halimi farketmem bile uzun zaman aldı...aşkın ne olduğunu unutmaya başladığımı hissediyorum...bunun yüküyse çok ağır.bu duruma üzülemiyorum da sadece kendimi ezilmiş hissediyorum yorulmuş hissediyorum...ben aşkı özledim yaw!ve ufukta bile görünmüyo...kimseye karşı başka gözlerle bakamıyorum...sizce bu böyle devam eder mi?halim vahim olur devam ederse
-
- Üye
- İsim: hayat
-
- Banlanmış Üye
yaşanacak sevgileri geride bırakmış olmaktan ya da hiç bulamamaktan korkuyorum..korkmaktan nefret ederek hem de...
ama bazen çevremdekileri dinliyorum ve ben çok uzak kalıyorum o duygulara...geçmişte bıraktım o duyguları biliyorum hem de daha bu yaşta iki senedir etkisi geçmeyen garip bi bağ ben de bilmiyorum ki geçmesini istiyorum bu boşluğun....of of çok karışık ama madem yaşanılacak çok sevgi var bu senin içinde geçerlidir sanırım
ama bazen çevremdekileri dinliyorum ve ben çok uzak kalıyorum o duygulara...geçmişte bıraktım o duyguları biliyorum hem de daha bu yaşta iki senedir etkisi geçmeyen garip bi bağ ben de bilmiyorum ki geçmesini istiyorum bu boşluğun....of of çok karışık ama madem yaşanılacak çok sevgi var bu senin içinde geçerlidir sanırım
-
- Üye
- İsim: Ayşe Nur
aşka inanmıyorum ben aslında...zaten hiç aşık olmadım gerçek anlamda kimseye....ama buna üzülmüyorum.......ne bileyim belki daha beni hakeden çıkmamıştır yada ben daha buna tam hazır değilimdir...kim bilir...aşka bir düşmanlığım yok,aksine aşk kelimesinin içini boşaltanlara çok bozuluyorum...çünkü iki günlük çıkmanın adına da aşk demişler bazıları...çabuk tüketmişler ve ne yazıkki bazılarına yaşanacak alan bırakmamışlar...yani gerçek aşkı yaşayanlara saygı duymamışlar....kavrayamıyorum artık...hiç tatmadıığm bu duygu nerde ve nasıl bişey acaba var mı aşkı yaşayan gerçek anlamda .... varsa hani nerde,kim bu zamanda???........
-
- Üye
- İsim: hayat
-
- Banlanmış Üye
-
- Üye
-
- Banlanmış Üye
-
- Üye
- İsim: Sonay
Re: SENİ SEVİYORUM DEMEYİ UNUTMAK
acaba neden insanlar SENİ SEVİYORUM bu iki kelimeyi söylerken bu kadar düşünürler
neden sevgilirini bu kadar belli etmek istemezler hiç anlamıyorum
zaten insanlar SENİ SEVİYORUM ve ÖZÜR DİLERİM bu iki cümleyi söylerken çok zorlanırlarmış en az söylenen cümlelermiş bunlar
oysa benim en çok kullandığım cümlelerdir
neden sevgilirini bu kadar belli etmek istemezler hiç anlamıyorum
zaten insanlar SENİ SEVİYORUM ve ÖZÜR DİLERİM bu iki cümleyi söylerken çok zorlanırlarmış en az söylenen cümlelermiş bunlar
oysa benim en çok kullandığım cümlelerdir
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
geri dönüşü olmayan ve cesaret isteyen kelimeler oldukları için belki de...özür dilerim eğer özür dilenecek bişey yaparsam ama sevdiğimi söyleyemem pek..cesaret edememekten ziyade doğru kişiyi bulmak önemli bence..ama ben ne yapıyorsam herkes gidiyor..teker teker..
-
- Üye
- İsim: Aslı
seni seviyorum??? ne demekti??
-
- Admin
- İsim: Sinan
lügata bakmam lazım. :hmm2: bulamadım. silinmiş..
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Üye
- İsim: aysel
ben de uzun zamandır bu duyguyu yaşıyorum.. aslında bunu ben seçtim.. açtım aklımdan aşk denen o şeyi söküp attım. daha fazla acı vermesin diye. şimdi yarattığım zindanda ışıksızım.. ama başka çare de yok gibi :hmm2:
-
- Üye
- İsim: Sonay
arkadaşlar beni yanlış anlamayın ben sevgilinize seni seviyorum anlamında söylememiştim ben sevdiğiniz insana hayatınızda bulunan ve sevgiyi hak eden bütün insanlar için seni seviyorum demeyi tercih edenlerdenim
sevgilim olması şart değil yaniii
sevgilim olması şart değil yaniii
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
ne onunla nede onsuz diyorsunuz yani...