Dersane başlıyor sonunda!dersanenin başlamasını böyle iple çekeceğim hiç aklıma gelmezdi benimde gerçekten geçmiyor zaman dersane-okul olmadan. ayrıca forma giymek güzel şeymiş..
Okul başladı..İyi başladı..Ne özlemişim arkadaşlarımla oturup ders beklerken sohbet etmeyi..Bugün az kişiydik takım tam değildi anlayacağın ama bu hafta dökülür millet..Güzel olacak bu yıl güzel
günlük sana ne zamandır yazmıyorum bunu tam olarak bildiğimi söyleyemem.ama sana yazmak iyi geliyor bana.bir sırdaşım olduğunu düşünmek bile kafi geliyor...
sana söyleyeceklerim herzamankinden farklı olmayacak.en çok bu kısıma üzülüyorum.kolunda ağlayabileceğiö birinin olmaması bana ,azgın bir nehrin karşısında sevdiklerini bekleyen küçük bir çocuğun gözlerinde kalan bir parça umuda özlemimi hatırlatıyor...of.hemde derinden bir of günlük.atacağım bunu da üzerimden...hemde eski bir pelerini üzerimden atmanın ferahlığını yaşarcasına...görüşmek üzere günlük....herşey için teşekkürler
iki1000yedinci yirmi6eylül... kocaeli
bugün marinadaydım oturdum denizi seyrettim önümden geçenler oldu sürekli. hayat sadece benim filmimi gösteriyor zannederdim her geçenin yerine koydum kendimi. onların filmini seyrettim biraz. düşündüm nereli? kaç kişi tanıyor? neler yaşadı hayatta? her yerine geçtiğim kişi için sorular sordukça anlamsız cevaplar geldi aklıma. acılar, sevinçler, küslükler, uykusuz geceler v.s mutlu gördüklerim maskemi takıyorlardı yoksa içlerinde kopan bir fırtına yokmuydu? işte böyleydi sonra bindim umuttepe-bayındırlık-toki otobüsüe eve geldim. hepsi bukadar...
Sevgili günlük yarını bilememekteki o gizemli sır nedir? Bilmeye çalışan arkadaşlara sakın şok etkisi yaratmasın. Yarın ne olacağını benim gibi kimse bilemez Feridun abinin sağlığıda gayet iyi olacaktır bundan eminim...
sevgili günlük geçenlerde çayı pek sevmediğim halde çay istemişti canım ve bu gün türk kahvesini pek şçmediğim halde gene canım çok istedi ve yapıp içtim. iyice acayipleşiyormuyum ne? xxxxxxxx
Sevgili günlük;
Bugün hayatımdaki herşeyi bitiriyorum. film bitti. yeni bir başlangıç yapsam herşey okadar zor geliyorki yapamıyorum. evet film bitti ama son yazısı gelmedi daha. hadi iyi geceler..
sevgili günlük
Beşiktaşlı olmak gece ile gündüzü yaşamak gibidir. Bak gece oldu Gökyüzü simsiyah hadi uyku vakti. doğacak bembeyaz günler bizi bekliyor...