SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
kordugum
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen kordugum »

Kendimi kaybettim bulamıyorum bir türlü...
Kaybettim umutlarımı, beklentilerimi; unuttum ya da...
Aldığım kararlar, yaptığım tercihler yanlış gibi geliyor şimdilerde.
Hep kendimi kandırmışım sanki :cry:
valerie
Üye
Üye
İsim: Melek

Mesaj gönderen valerie »

BUGÜN ESKİ MELEĞİ (BENİ) ÇOK ÖZLEDİM YİNE. O GÜLEN KIZ ÇOCUĞUNU. ONUN UMUTLARI, DÜŞLERİ, AŞKLARI, GERÇEK DOSTLARI VARDI. AMA ARTIK O YOK. BİR DAHADA DÖNMEYECEK.
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

bi gün kayboluyosa, onlar gerçek değildir valerie.. hayatta herşey geçmek üzerine kurulmamış mı? elbette o güzel günlerin geçtiği gibi bu kötü günlerin de geçicek. umutsuzluğunu anlıyorum ama sadece o mutlu günlerin değil yeni ama daha mutlu günlerin seni beklediğini umutla yaşamalısın..

umut..
~
ansızın gelecek gibisin..
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Nereden anlatmaya başlasam neler söylesem acaba..Ama bir yerlenden başlamalı insan..Tam niyetleniyorum hadi diyorum ha sabret başaracaksın gayret et...Yutkunup Susuyorum ama sadece susuyorum..Anlamıyorlar ne diye susuyorum ben çığlık çığlık düşünürken..Düşünüyorum çocukluğumu..adı var cismi yok olan bi ailede nası büyüdüğümü..Nasıl tutumaya çalıştığımı..Emeklemekten yürümeye geçmek gibi bişeymiş hayat annıyorum..Sonra arkadaşlarım geliyor aklıma tek tek yitip giden arkama baktığımda gölgesi bile olmayan arkadaşlarımdan..Aşık oluyorum bide üstüne canım yanıyor ama düşünüyorum..Gülüşlerimide düşünüyorum elbet,elbette sevinçlerimi..hayatla bir cambaz gibi dalga geçişimi..Susmalarım ağır basıyor sonra içimde ne anlam varsa karaya bağlıyorum..Cesaretimi kırıp başımı öne eğiyorum sadece SUSUYORUM işte..sadece susuyorum..
valerie
Üye
Üye

Mesaj gönderen valerie »

HERŞEYİMİ YAVAŞ YAVAŞ KAYBEDİYORUM. GERİ GELECEKLERİNİ DE PEK SANMIYORUM ARTIK. YİNE DE SAĞOL SİNAN...
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin

Mesaj gönderen sinan »

i need you :(
~
valerie
Üye
Üye

Mesaj gönderen valerie »

:( :cry:
DeeP_SenSe

Mesaj gönderen DeeP_SenSe »

29.11.2006
(01:35 am)

Bir süredir ilk defa bir müzik kanalını açıyorum,ve bir şarkının sözleriyle...çok garip...çok garip oluyorum.Tesadüfe inansam olmaz,inanmasam olmaz!Şarkı Sezen Aksu'nun,adıKardelen;

Ne senden fazlayım
Ne senden az
Aynı macerada ayrı biraz
Gözle biçim biçim
Kalple anlar içim
Ayrı gayrı olmaz
Sen yoksan ben hiçim

Aç kardelen aç
Dağın olayım, suyun olayım
Göğün olayım aç

Her çiçeğin kar altından
Güneşe giden masalında
Yaşamak yeniden tazelenir
Yeniden anlamlanır
Işığa uzanırken kardelen
Kış rüyasından
Ümidin mucizesiyle
Sevince uyanır...

(Bu şarkıyı daha önce değil de şimdi duymuş olmam da işin en garip tarafı sanki...)
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

:D ilkler iyidir..
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin

Mesaj gönderen sinan »

bugün çok kötü bi gün sevgili günlük. sana niye sevgili dediğimi de bilmiyorum. sana güzel bişey yazmamışım hiçbir zaman, aynı şimdi yazacaklarım gibi :(

bugün kalbimden büyük bi parça, hatta hepsi sökülmeye çalışıyor yerinden.. canım çok yanıyor günlük. canım çok yanıyor..

lavinya gitmemek istiyor, ben de gitmesin istiyorum.. ama hayat niye bu kadar almaya diretiyor, niye bu kadar acımasız anlamıyorum.

hayatımda ilk defa bu kadar aciz hissediyorum kendimi. bu kadar kötü..

n'olur lavinya, n'olur gitme :(
~
valerie
Üye
Üye

Mesaj gönderen valerie »

UARIM BENİ AZ DAOLSA ANLAIŞSINDIR. YAŞAM GERÇEKTENDE ÇOK ACIMASIZ!
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin

Mesaj gönderen sinan »

valerie,

bak canımcım. şuan hissetiğimi hissetmeni bekleyemem ama, kelimelerle anlatamayacağım kadar sevdiğim kişi şuan yoğun bakımda. belki bi daha gelmeyebilir :( ve halen ondan uzaktayım. kahroluyorum.. haber alamıyorum kendisinden..

peki şimdi sence umut etmeyi kesmeli miyim :( geri geleceğini umut ediyorum. umudum sürecek de..

niye bu kadar diretiyorsun yaşamaya bi umut bağlamamak için? kusura bakma da seninki biraz kıymetini bilmezlik yani.

"bir" hayatın var. onu yaşamalısın, kimse için değil, kendin için yaşamalısın.. elbette kötü günlerin olcak ama güzel günleri yaşamak için kötü günleri atlatmaya çalışmak değil midir erdemli olan?

hiç uğraşmazsan o zaman değersiz olursun işte..
~
valerie
Üye
Üye

Mesaj gönderen valerie »

SENİN ADINA İNAN ÇOK ÜZÜLDÜM. OLAMAZ YA!
HAYATA KARŞI NANKÖRLÜK YAPTIĞIMIN FARKINDAYIM, ÇOĞU ZAMAN BANA VERDİKLERİNİ GÖRMEZDEN GELİYORUM. AMA HERGÜN BİR ÖNCEKİ GÜNDEN DAHA FAZLA ACI ÇEKEK İSTEMİYORUM ARTIK.
16 YAŞINDA BİR SONRAKİ GÜNE ÇIKMA KAYGISIYLA YAŞIYORUM... BUNU ANLANIZ ÇOK ZOR!
ciwa
Üye
Üye
İsim: ciwa

Mesaj gönderen ciwa »

ilk defa sana yazıyorum günlük.....
neden bugun bılmıorum....
aslında bılıyorum...
yıllar sonra ilk defa mıdemde kelebekler ucuşmasına sebep olan adamın, bu kadar tesaduf sonunda kesınlıkle bı buluşma sahnesının olacagını dusundugum adamın, bugun hıc de sandıgım kadar "ben" olmadıgını anlıyorum...
belki cok acelecıyım....
belkı buda bı hevestı...
ama o zmn neden onca ukalalıgına uyuz oldugum halde..
şu anda neden kendıme acıyor ve buraya onu yazıyorum..:(
hep mı boyle olacaksın kalbım yaaa....
nedır bu ıstıkrar...
nedır bu denge....
cıkarıp atsam mı acaba ıcımden senı.....
yada bıdaa onu gormeye gıtmesem azalırmı iştahlarımı kesen gözlerının mavıliği..........?????
of yaa mutsuzum bugun işte............ :( :( :(
Kullanıcı avatarı
fotosentez
Takımdan
Takımdan
İsim: yaprak

Mesaj gönderen fotosentez »

valerie canım benim tabii ki yaşadıklarını anlayamayız ama psikolojini anlıyoruz.bak hayatında senden istediği pes etmen.herkes bir sınavdan geçiyor bu hayatta.pes etmen seni deneyen bu acıların bu üzüntülerin işine gelir.bak sadece bu sitede bile seni hayata döndürmek,umudunu biraz da olsa yükseltmek için uğraşan insanlar var.seni tanımıyoruz.gerçek hayatta görmedik.ama baksana seni tanımayan insanlar bile sana ne kadar değer veriyor.birde düşün seni tanıyanları.canım benim..savaşmak lazım bu hayatla.yoksa bize hiç birşey vermiyor..bak sana birşey önereceğim.bir zamanlar benimde umutlarım tükenme derecesine gelmişti.her şey üstüste geliyordu(halende öyle ama artık savaşmayı öğrendim kendim için..)annemle babamın aile ilişkileri çok kötüydü,arkadaş çevrem beni bırakıyordu.arkadaşlarım iyi günde laylaylom yapmak için hep yanımdalardı ama kötü günde..oradan oraya sürüklenmekten bıkmıktım.annem çok hastaydı.ölmeyi istiyordum çünkü kurtuluş gibi görünüyordu bana.sonra gerçekten dostum olan birinden bir öneri aldım.bana bir kağıda yaşamama neden olabilecek şeyleri bir tarafada yaşamamam için neden olabilecek şeyleri yazmamı istedi.yazdım.ve burdayım.sende dene.farkı göreceksin...