SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen ponnik »

Günlük;
Çıkmak için bir kapıdan baktım. Korkum yok karanlık olsa bile yollar onları aydınlatacak biri var artık! O da BENim! Ben varken yanımda yolumu aydınlatacak birne ihtiyacım yok. Şu anki hayatımdan çok memnunum. Gitmek istediğimde gidip, gelmek istediğimde geliyorum. Kimse soru sormuyor bana ya da ben soru sormuyorum kimseye. Huzurluyum, sakinim, hayata bakıyorum artık, üzülmüyorum hiçbir şey için. Üzülecek bir şey kalmadı hayatımda, hepsi kapının içinde kaldı kapıyı üzerine kapatıp, çıktım o hayattan :arrow:
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Günlük,birkaç gündür sinirliyim ama neye bilmiyorum..Sanırım alkolü bırakmanın etkisi :) Onun dışında bir sorun yok gibi..Okuldaki öğlen yemeklerinin karnıma sktuğu kramplar haricinde..Onu da önemsemiyorum ya o kadar..Yer yer işittiklerim de canımı yakıyor bazen ama müstehak değil mi bana ? Bir gün geçer belki o da ..Özlemlerim de azalıyor gibi..Daha ne isteyeyim ki..Şimdilik bunlarla yetiniyorum hayat adına..Hala boş ve haybeye yaşayan bir tipim ama sorunları taşımayı öğrendim bir parça da olsa..Böyle işte..
nilay_14
Üye
Üye
İsim: Nilay

Mesaj gönderen nilay_14 »

bugün üzerimde çok büyük bir yorgunluk ve bıkkınlık var günlük...
dayak yemiş gibiyim,bugün derslerde uzadıkça uzadı sanki yetmezmiş gibi akşama birde misafirlerimiz var yani ev kızı moduma girip servis falan yapıcaz bide...of of evin genç kızı olmak zor zanaat azizim...
valerie
Üye
Üye
İsim: Melek

Mesaj gönderen valerie »

aramızdaki soğuk buzdağları erimeye başladı. tekrar eskisi gibi olabilcek miyiz?
mrtkgl
Üye
Üye
İsim: MuraT

Mesaj gönderen mrtkgl »

umarım bugün son gün olur kafamın bozuk olduğu... herşey yolunda derken yolunda olmayan şeyin "ben" olduğunu görmek yıprattı beni... bakalım daha iyi olacak inşallah... bahar mevsimi neşelendir beni artık sıkıldım...
fanciful
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen fanciful »

Bir buçuk yıldan beri hiçbir zaman yanımdan ayırmadığım ipodumu bugün kaybettim. Bazı zamanlar cüzdanımı yanıma almayı unuturdum ama onu asla unutmazdım. Trende, otobüste, durakta, okulda, yürürken, kız arkadaşla buluşmaya giderken vs. hiçbir zaman yanımdan ayırmadığım ipodum artık olmayacak. Şaka yapmıyorum, insan çok sevdiği birisini kaybetmiş gibi oluyor. Zaten sıkıcı olan yaşamım şimdi ipodumsuz nasıl geçecek hiç kestiremiyorum. Yüksek ihtimal ilerki günlerde yenisini alacağım. Yeni bir ipod yeni bir masraf demek oluyor. Offf ki ne offff! Üzüldüğüm anlarda kulağıma takıp tek teselli bulduğum ipoduma umarım yeni sahipleri iyi bakar. Onun dili olsa da konuşsa… Bir şeyim de doğru gitse şaşardım zaten ya neyse… :(
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

sıfır kalmıyormuş be günlük... :?
Kullanıcı avatarı
EmelSevgi
Takımdan
Takımdan
İsim: emel sevgi

Mesaj gönderen EmelSevgi »

günlük,
dün akşam bilgisayarımdaki yaklaşık 600 şarkıyı silmişim!!! :cry: :cry: sinirli: ah içimde nasıl bi acı var anlatamam.. :cry: :cry: daha hiç dinlemeye fısrat bulamadığım şarkılar bile gitti.. yalnız şükürler olsun ki FD nin tüm şarkıları yerinde duruyo ve tek tesellim bu.. bi de onlar gitseydi ben n'apardım??neyse kapatayım bu konuyu.düşündükçe çılgına dönüyorum :lol: :lol:
bugün çarşıda gezerken yanımdan iki kız geçti.konuşuyolardı kendi aralarında.biri "shake it up var ya" dedi diğeri de "hangi kitap" diye sordu hahaha bu da işte biraz moral oldu bana kaldırımın ortasında güldüm kendi kendime kihkih
bugünlük bu kadar.. :lol: görüşürüz günlük :wink:
blackpearl

Günlük,sanırım asrtık kendimi kontrol edebiliyorum kötümserlik adına..Düşüncelerim hala kötümser kalsada hemen ardından onları nötralize edecek bir düşünce oluşturuyorum..Sanırım işe de yarıyor..
En son blackpearl tarafından Pazar, Nisan 15, 2007 11:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Qaein
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: gülçin

Mesaj gönderen Qaein »

Günlük günlük nasılsın? Hep sen beni dinliyorsun bir de sen anlat :D Günlük bu gün lavinya.net'e üye oldumm.

--

Mesaj yöneticiler tarafından düzenlendi.
Lütfen mesajlarınızı Türkçe yazım kuralları çerçevesinde ve kurallarımıza uygun yazın.

turkce-ye-uygun-yazim-dili-ve-kelimeler ... t3569.html
duyuru1-t2.html
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Mehtap

Mesaj gönderen hazan »

sevgili günlük

buralarda anlamsızlığımı anladım bir süre önce ve canım sıkıldı . ya ben çok alınganım yada kelimelerle oynanmış tüm oyunlar içimi acıtıyor . ama yinede o sessizce tutuyor ellerimden özlenen ...
selcukaydin

Mesaj gönderen selcukaydin »

bütün gün evdeydim günlük can sıkıntısı ve ilaçlar , başka hiçbirşey yok...
gzyasi
Banlanmış Üye
Banlanmış Üye

Mesaj gönderen gzyasi »

onu çok özledim günlük...gittin bağırdım kulağına ama beni duymadı... :cry:
Rosey
Üye
Üye
İsim: ...

Mesaj gönderen Rosey »

yarın okul yokkk :D
blackpearl

Günlük,genel anlamda güzel bir gün geçirdim sıkıcı bir okul günü olmasına rağmen..Minder keyfi yaptık yine..Kestirdim biraz..Şarkılar dinledim..Hemde en sevdiklerimi..Hemde DeepSenSeden..Çok huzur vericiydi,çok güzeldi..Ölsem de gam yemem..:D