SEVGİLİ GÜNLÜK
-
- Üye
- İsim: esra d
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
ama daha ne yapabilirim ki günlük kaç gündür uyuduğum bile yok
ama sonuç şimdilik hüsran...bari bugünkü final iyi geçse
ya ben vazgeçicem olmıycam mühendis filan ben annemin dizlerini istiyoruum neyse günlük çok karışık duygular içindeyim ben.seni daha fazla tutmiyim iyisi mi... yoksa şimdi saçmalamaya başlıcam
toplıyamıyacak kimse burdan fiziğe sesleniyorum "bekle beni hayatımın anlamı kaçtıkça yapışan kadim dost... geliyoruum...uzun bi sabah bizi bekliyoor .." <başladı saçmalıklar >
ama sonuç şimdilik hüsran...bari bugünkü final iyi geçse
ya ben vazgeçicem olmıycam mühendis filan ben annemin dizlerini istiyoruum neyse günlük çok karışık duygular içindeyim ben.seni daha fazla tutmiyim iyisi mi... yoksa şimdi saçmalamaya başlıcam
toplıyamıyacak kimse burdan fiziğe sesleniyorum "bekle beni hayatımın anlamı kaçtıkça yapışan kadim dost... geliyoruum...uzun bi sabah bizi bekliyoor .." <başladı saçmalıklar >
-
- Üye
- İsim: rüştü levent
Günlük bugün çoook yorulcam ..çokkk
Son iki sınav ve son 3 gün..Bitti bitiyor günlük,artık sinir küpü oldum..Bitse de kendime gelsem kalpleri kırıp dökmeden..
-
- Yeni Üye
- İsim: banu
Ne yapmam gerektiğini nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum artık günlük...
Dengesizin teki oldum son günlerde.Kendimden,hayattan nefret eder oldum
Dengesizin teki oldum son günlerde.Kendimden,hayattan nefret eder oldum
En son banu tarafından Perşembe, Mayıs 31, 2007 14:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Üye
- İsim: a
günlük finaller var çalışmak zorundayım ama hala notlarım bile tam değil çalışmak da istemiyor canım of olsak da bitse şu sınavlar
-
- Üye
- İsim: aysel
gönder şu emanetleri.. bitti anla artık. kalan paramparça umutlardan bir gökyüzümüz olamaz bizim
-
- Üye
- İsim: Aslı
iş görüşmem süper geçtiii... hiç korktuğum gibi olmadı valla... yaz okulu bi bitsin, artık sabah 8 akşam 5 mesai...
-
- Üye
- İsim: gökhan
günlük gün inanılmaz başladı heyecanlı mutlu umutlu umutsuz belki yeniden
Günlük şu sınav stresii yine beni benden etti..Neyse ki son sınav,son 2 gün..Son şansımı da kaybetmek üzereyim hayata dair..Bir an önce çekilmeliyim kendime..Farklı şeylerle uğraşmalıyım..Bu süre içinde kimseyi istemiyorum yanımda,ama kimseyi..Kumlaya gitmeliyim günlük..Hayatımda kendimi huzurlu hisettiğim tek yer..Kendim gitmeliyim ama,belki birde anneannem..Sabahın 4 ünde kalkıp balığa gitmeliyim..Yalnız..Serin rüzgarda,denizin dalgalarını izlemeliyim..Hissetmeliyim derinliğini..Aklıma hiçbir şey gelmemeli..Bir o kadar acıtan ve aynı zamanda komik..Çocukşa şeyler yaptım kimi zaman,unutmalıyım..Büyümeliyim günlük,kendime gidip kendime gelmeliyim..
-
- Üye
Sabah olmasın istiyorum ..Çünkü sınavım var ve ben hiç çalışamadım ne yapcağım bilmiyorum.....
-
- Yeni Üye
- İsim: banu
Kötü başlayan ama sanırım iyiye doğru giden bi gündü...
Üzdüm hemde çok farkındayım ama en az onun kadar bende üzülmüştüm,pişman olmuştum.Neyse umarım zaman herşeyin ilacı olur da onu yine geri kazanabilirim
Üzdüm hemde çok farkındayım ama en az onun kadar bende üzülmüştüm,pişman olmuştum.Neyse umarım zaman herşeyin ilacı olur da onu yine geri kazanabilirim
En son banu tarafından Cumartesi, Haziran 2, 2007 08:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Normal bir günmüş Bir de bana sormak lazım..Sınav stressi öldürecek beni..Neyseki yarın son..Kurtuluyorum artık gerisi Allah kerim..
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Sana yeni yazıyorum günlük..
Harbi yalnızlık sıkıntısımıdır nedir problemlerle beraber iyice daraldım..
Huzur'u o kadar çok istiyorumki... Özledim seni lavinya.. Artık sınırda...
Harbi yalnızlık sıkıntısımıdır nedir problemlerle beraber iyice daraldım..
Huzur'u o kadar çok istiyorumki... Özledim seni lavinya.. Artık sınırda...
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Üye
- İsim: tugce
off off
-
- Üye
Bu günüde atlattık yarın sınavda ne yapcam bilmiyorum..