ama daha ne yapabilirim ki günlük kaç gündür uyuduğum bile yok
ama sonuç şimdilik hüsran...bari bugünkü final iyi geçse
ya ben vazgeçicem olmıycam mühendis filan ben annemin dizlerini istiyoruum neyse günlük çok karışık duygular içindeyim ben.seni daha fazla tutmiyim iyisi mi... yoksa şimdi saçmalamaya başlıcam
toplıyamıyacak kimse burdan fiziğe sesleniyorum "bekle beni hayatımın anlamı kaçtıkça yapışan kadim dost... geliyoruum...uzun bi sabah bizi bekliyoor .." <başladı saçmalıklar >
Günlük şu sınav stresii yine beni benden etti..Neyse ki son sınav,son 2 gün..Son şansımı da kaybetmek üzereyim hayata dair..Bir an önce çekilmeliyim kendime..Farklı şeylerle uğraşmalıyım..Bu süre içinde kimseyi istemiyorum yanımda,ama kimseyi..Kumlaya gitmeliyim günlük..Hayatımda kendimi huzurlu hisettiğim tek yer..Kendim gitmeliyim ama,belki birde anneannem..Sabahın 4 ünde kalkıp balığa gitmeliyim..Yalnız..Serin rüzgarda,denizin dalgalarını izlemeliyim..Hissetmeliyim derinliğini..Aklıma hiçbir şey gelmemeli..Bir o kadar acıtan ve aynı zamanda komik..Çocukşa şeyler yaptım kimi zaman,unutmalıyım..Büyümeliyim günlük,kendime gidip kendime gelmeliyim..
Kötü başlayan ama sanırım iyiye doğru giden bi gündü...
Üzdüm hemde çok farkındayım ama en az onun kadar bende üzülmüştüm,pişman olmuştum.Neyse umarım zaman herşeyin ilacı olur da onu yine geri kazanabilirim
En son banu tarafından Cumartesi, Haziran 2, 2007 08:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sana yeni yazıyorum günlük..
Harbi yalnızlık sıkıntısımıdır nedir problemlerle beraber iyice daraldım..
Huzur'u o kadar çok istiyorumki... Özledim seni lavinya.. Artık sınırda...