Sigara'nın kapalı mekanlarda içilmemesi hakkında
-
- Üye
arkadaşım,sözüm meclisten dışarı,murat yapmıyodur diğerleri yapmıyodur tamam ama bi mekanda oturuyosun adam fabrika bacası gibi tüterken utanmasa suratına üfleyecek dumanını!!rica ediyosun söndürür müsün diyosun yasak mı var diyecek kadar da ukalaşıyo!üzgünüm ama böyle insanlara yasalar vb gibi yaptırımlardan başkası sökmüyo,baştan beri kendimizi yırtıyoruz,saygı duymayı,otokontrol sağlamayı öğrenmezsek sokakta nasıl yürüyeceğimize dair bile yasalar çıkar bu memlekette 

-
- Takımdan
- İsim: Haldun
-
- Admin
- İsim: Ersin
Yasak Kardesım Uyulması Lazım Valla Ben Ikaz Ederım Mekan Sahıbınden Rıca Ederım Olmadı Bız Bakarız Icabına
Baska Bırının Benı Aynı Kapalı Mekanda Bulunuyoruz Dıye Zehırlemeye Ne Hakkı Var ? Sıgara Icen Arkadaslar Dıyorku Nerede Icelım Bencede kapalı Mekanlarda Sıgara Icmek Icın Bolumler Olmalı Orda Bırbırlerını Istedıklerı Kadar Zehırlesınler.
!!!

-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
sigara
ya valla efkarlandım, yakıcam bi sigara...
bu arada içmeyen rahatsız olan yasak masak koyan arkadaşlar bi öneriniz varmı bunu nerde içicez? yoksa dumanını tamamen yutulurmu sanıyosunuz? tütücek elbette!!! yaktım bi tane şimdi çayda söylerim ooooooofffffff :
bu arada içmeyen rahatsız olan yasak masak koyan arkadaşlar bi öneriniz varmı bunu nerde içicez? yoksa dumanını tamamen yutulurmu sanıyosunuz? tütücek elbette!!! yaktım bi tane şimdi çayda söylerim ooooooofffffff :

mbr arkadaşlar ben başta belirtmek isterim siqaradan nefret ettiğim için bu habere çok sevindim.kıraathanelerde sanmıyorum da daha belirqin yerlerde halk arz eden yerlerde içilmesi bence daha iyi olur.Arkdaşalr siqaran uzak durun kesenise zarar sağlığq zararlı hava kirlilği en önemlisi kendinizi zehirliyorsununz.
kapalı mekanlarda sigara içilmesi sigara içmeyen insanları çok rahatsz edio. tamam sigara zararlı bişey ama sonuçta herkesn aklı fikri var herkes hayatını yaşamkta özgür bu yüzden içenlern hayatlarının kısıtlanmasınada karşıyım en iyisi ve mantıklısı bazı kapalı mekanlarda olduğu gibi sigara içenlerle içmeyenlerin oturduğu bölümlern birbirinden ayrı olması ve içilen yerde havalandrmaların çk olması bnce...
-
- Admin
- İsim: Ersin
-
- Üye
- İsim: Burcu
nikotin kokusu miğdemi bulandırıyo.kapalı yerde açık mekanda içilmesin ben hoşlanmıyorum.bir amca vardı bana küçükken ''benim kızım ingiltere de yaşıyor orada arkadaşları tarafından sigara içtiği için dışlanmış hatta ona 2. sınıf insan gibi davranmışlar ''demişti.ben o zaman 2.sınıf insanın ne demek olduğunu çok düşünmüştüm ama kötü birşey olduğu kesindi.ve belki bugünkü sigaraya karşı düşündüklerimde o tombul amcanın söylediklerinin payı vardır.
SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR
-
- Site Admin
- İsim: Murat
2. sınıf muamelesi yapan o bahsetttiğin yerlerde ise uyuşturucu ve buna benzer konular ülkenin en büyük problemi.burrrcu yazdı:nikotin kokusu miğdemi bulandırıyo.kapalı yerde açık mekanda içilmesin ben hoşlanmıyorum.bir amca vardı bana küçükken ''benim kızım ingiltere de yaşıyor orada arkadaşları tarafından sigara içtiği için dışlanmış hatta ona 2. sınıf insan gibi davranmışlar ''demişti.ben o zaman 2.sınıf insanın ne demek olduğunu çok düşünmüştüm ama kötü birşey olduğu kesindi.ve belki bugünkü sigaraya karşı düşündüklerimde o tombul amcanın söylediklerinin payı vardır.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Üye
-
- Takımdan
- İsim: Hakan
ben sigara konusuna biraz fazlaca tepkili yaklaşıyorum dedemi benden alıp götürdüğü için.. demiş arkadaşımız bende aynen katılıyorum ona bi anneanem hastahaneye gitmiş muayene olmuş doktor demiş çok sigara içiyosun die halbuki sigara kullanmaz. ama dedemin yanında durduğu için ciğerleri daha çok etkilenmiş...dedem aşırı tiryakisiydi uçuca eklerdi sigarayı.
-
- Üye