bende yeni katıldım aranıza. ben izmirdeyim.ama işim olduğu için gelemiyeceğim.ama lütfen bana bir daha ki buluşmayı haber verin.izmir buluşması olursa ben öncü olurum.
üfffff!!! Yaa bende ne güzel hayaller kurmuştum sizlerle tanışacaktım.Kocaeli'de oturan arkadaş vardı onuda alacaktım ve de dediğin gibi çılgınlar gibi eğlenecektik!!!!... Ama söz verin lavinyacılar; bunu bi daha yapalım......
kesinlikle katılıyorum bayram sonrsı organizasyonun tekrarı geçen organizasyona katılamamıştım ama bu sefer tabiri caiz ise iki elim kanda olsa katılacam
Daha bu sitede 24 saati bile doldurmadım ama dostluklarınız ve paylaşımlarınız çok güzel. size bende bi gerçek paylaşım sunmak istiyorum. bizim istanbulmotoclub diye bir sitemiz var ve gerçekten tüm motor tutkunları buradayız. her hafta sonu farklı mekanlarda toplantılarımız var ve katılımlar gerçekten çok güzel. ben şuna eminim ki bu sitede de aynı güzellikte buluşmalar yayınlanacaktır. ufak bi istek daha mutlaka buluşmadan resimlerde yayınlamalıyız.
en kısa sürede görüşmek üzere