CreepWeirdo Tarih: Perşembe, Kasım 30, 2006 01:56
Mesaj konusu: Re: Site buluşması olsun mu ?
olmadı şimdi ama bi daha ayarlıyoruz arkadaşlar çok kişi gelsin..
bence buluşma nevizade de olsun kafallar güzel olsun yani
noldu arkadaşlar hani nevizade buluşması dostluk harika ama gerçeğede taşısanız daha da güzel olucak.mesela ben hafta sonu Kıyıköydeydim. şimdi arkadaşlarla Kıyıköy gezisi ayarlıyoruz.
bende bakırköydeyim olur mu arkadaşlar ben burdayım buraya gezi ayarlıyoruz.yaw en fazla üç kişi gelir.ortak nokta ayarlansaya merkezi biyer herkes oraya gelse.ayrıca nevizade niye seçilmiş.tanışmak için ayık olmamak mı lazım
AsLında nevizade iyi bir fikir ama nasıL oLur biLmiyorum.. BeLki de İstanbuL'da bir Feridun Düzağaç konserinin öncesine denkgetiriLebiLir bu buLuşma?? Ondan sonra da birLikte konsere gidiLmiş oLunur? LavinyacıLarLa konserde oLmak hoş bir durum oLsa gerek.. DeğiL mi?
açık fikrimi sorarsanız,
tanıdığım insanlarla bile alkol alınan ortamlara girmek istemeyen bi kişi olarak nevizade fikrine tamamen karşıyım.
yaşadığım bir-iki tatsız tecrübe sonrasında, herkesin kendi alkol sınırını malesef bilmediğini- bilemediğini- bir kere daha gördüm. zaten yeni tanışan veya tanışacak olan insanlar olacağız, kimse birbirinin üstüne yük olmamalı.. alkolsüz, ayık kafa ile başka mekanlarda buluşma düzenlenebilir.. ya da nevizade buluşması (eğer olursa) yapılır ama scalon katılmaz
konser fikri daha cazip tabi sayın bigmerlin hele siz de katılacaksanız
elacım trabzonda toplanmaları da bir hayal benim için ankaralıları ayaklandıralım şubat tatilinde oraya gelicem hem dışarda okuyan ankaralı arkadaşlarımız için de iyi olur ne dersin