öncelikle geçmiş olsun ebru...iyi ki geldin çok mutlu oldu herkes...rahatladık valla...bozcaada eğer özlemle haberleşirsen mutlaka bizi de haberdar et merak ediyoruz allah acil şifalar versin ya
Ebrucuğum geçmiş olsun canımcım iyi ki geldiiiiinnnn... çok sevindim Allah tekrarını yaşatmaz inşallah. Tekrar tekrar geçmiş olsun geçmiş oldu zaten ya neyse...
Özlem'in yanına gidecekmişsiniz arkadaşlar lütfen bizden de selam söyleyin ve yanında olduğumuzu iletin.
Özlemciğim inşallah senden de çooookkkk güzel haberler alacağız.
özleme mesa jattım az önce.. teyzesi cevap verdi.. "ameliyat oldu, şimdi uyuyo" dedi sadece..
ben cumartesiden önce gidemem.. ziyaret saatleri uymuyor çünkü.. ama olur da emrah gidebilirse haber verir zaten.. olmazsa da cumartesi emrahla gittiğimizde bilgi veririz biz..
ebruuuu...hoşgeldin cnm ya çok geçmiş olsun Allah bida yaşatmaz inşallah.. inşallah özlem de en yakın zamanda iyileşip aramıza gelir, gidenler olursa hepimizden çok slm söylesinler..
özlem'i ziyarete gidecek olan arkadaşlar, iş-okul vb. sebeplerle gelemediğimiz için üzgün olduğumuzu ama kalbimizin onunla olduğunu söyleyin lütfen.
bekletmesin bizi fazla