ben bu msjı cok gec gordum ve destek olamadım dıye cok uzuldum gerılmış ve kendımı kotu hıssetmış durumda dewamını okudum kı sonunda iyi haberın gelmesıyle cok rahatladım.... gecmış olsun gzyası,
gecmış olsun bozcaadali...
sizleri seviyoruz....
dualarımda sizler de olacaksınız arkadaslar...
yaaa acaip üsüldüm yaa çok zor bi karar olsa gerek..ama muğladasın sanırım ben de muğla üniversitesinde okuorum istersen bi ara görüşürüs otururus konuşurus bi fd fanı olarak ortak pek çok yönümüz olsa gerek tmm mı kardeşim:D:D
görüşmek üzere. ...
size bi iyi bide kötü haberim war ebru kendine geldi we iyi ama...bacaklarını hissetmiyo bu durum geçicimi kalıcımı henüs pek belli değil... allahım yardım et
inşallah geçici bi durumdur bunun için dua etcem ve burdaki herkesin edeceğindende eminim...ve de kendine gelmeside çok çok güzel bişi ona sevgilerimizi ilettt
Keşke Ebruya gidipte teselli olabilsek her şey'den önce morale istiyacı var yanında gidip bizlerden haberdar edebilecek bir arkadaşı olması ne güzel, oda geçicek inşallah kolay değil ameliyat ve narkozun etkisi.
Bende bugün döndüm arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok sağolun biraz üzüldüm bende bugün ben bişeyim yok iyiyim desem de anlatamıyorum dışrıda gezinmem bile riskliymiş iç kanama ya da beyin kanaması olabilir diyorlar birde en istemediğim ilacı yükleyecekler damardan o yüzden önümüzdeki hafta marmara üniversitesine yatıcam artık en kısa sürede kaçıp gelicem, baktım ki yükselmio o zaman ameliyat da olamam zaten kimse tutamaz beni orda Emrah valla toplaşın gelin yoksa ben o hastaneden 2. günü kaçarım. Hastane ortamı insanın psikolojisinide bozuyor ya dayanmak güç