ŞOK!!!
bir sok oldum anlatamam ama simdi anlatacagim...
saat gece uc sulari uyandim mutfaga gidip dolaptan bir seyler atistirdim. snra tekrar uzandim. aradan on dakika gecti bir SES tanrimm hayatimda duydugum en korkunc sesti. korkudan tir tir titredim. bacaklarimi kontrol edemiyordum sonra debelenmeye basladim..
[bak aklima geldi tedirgin oldum] neyse 5 dakika debelendikten sonra misil misil uyumaya basladim sabah bir kalktim O DA NE YATAGİM İSLAK ...
ANNEM de bakma oyle islak islak gozlerin gozlerimde kalaacak dedi ve kurgusal icten cokertme halisinasyonu sona erdi :
saat gece uc sulari uyandim mutfaga gidip dolaptan bir seyler atistirdim. snra tekrar uzandim. aradan on dakika gecti bir SES tanrimm hayatimda duydugum en korkunc sesti. korkudan tir tir titredim. bacaklarimi kontrol edemiyordum sonra debelenmeye basladim..
[bak aklima geldi tedirgin oldum] neyse 5 dakika debelendikten sonra misil misil uyumaya basladim sabah bir kalktim O DA NE YATAGİM İSLAK ...
ANNEM de bakma oyle islak islak gozlerin gozlerimde kalaacak dedi ve kurgusal icten cokertme halisinasyonu sona erdi :
-
- Görevli
- İsim: Burcu
-
- Üye
-
- Üye
niye mi şok olmak istiyorum???
bilmem istiyorum işte,olmuşumdur aslında ama öyle büyük çapta değil yane hatırlamıyorum.
güzel bişi şok olmak ya..........
ha bakın aklıma geldi bi tane anlatayım istersenizz,
şimdi ben burada gece 11.45 i seyretmeden önce -zaten kayseride iki sinema var- herrr hafta böyle bir filmin olduğunu öğrendiğimden beri-ki ilk öğrenenlerdenim(o filmi öğrenmem de bi şokk olmuştu ama konumuz o değil neyse)-
soruyodum gidip gidip,
heppp diyolardı ki
daha belli değil belki gelirr belki gelmezz.
sonra kasseria sineması var burda oraya afişini astılar çok sevindim gittim afişi görünce bu sefer daha umutlu sordum yine aynı cevap
belli değil,belki gelir belki gelmez...
sonra burda bide onay sinemaları var kaserriadan daha küçük ve afişini asmamışlardı onlar bende kasseria ya gelmezse oraya hiç gelmez diye düşünüyodum
sonra çok alakasız bir şekilde birden yolumun üstüne denk geldi orası ve babam dedi ki;bi kez de buraya sor bakalım gelmiş mi dedi.bende yoksa sormuyodum . ve o gün perşembe,biz cumartesi günü 3 haftalığına şehir dışına gidicez yola çıkıyoruz.
neyse öyle olunca sordum ve ne dedilerrrr
yarın geliyo burda dediler
ve 1 hafta kaldı.
yani o gün sormasaydım belkide göremeyecektim o filmi...
büyük ihtimal göremeycektim
yarın geliyo lafını duyduğumda(hiç beklemedeiğim bir cevaptı zaten çok pişkin sordum.hani ne diyeceğinizi biliyorum ama yineden sorayım der gibi)
hayatımın şoklarından birini yaşadım....
işte aklıma gelen şok bu yane.
bilmem istiyorum işte,olmuşumdur aslında ama öyle büyük çapta değil yane hatırlamıyorum.
güzel bişi şok olmak ya..........
ha bakın aklıma geldi bi tane anlatayım istersenizz,
şimdi ben burada gece 11.45 i seyretmeden önce -zaten kayseride iki sinema var- herrr hafta böyle bir filmin olduğunu öğrendiğimden beri-ki ilk öğrenenlerdenim(o filmi öğrenmem de bi şokk olmuştu ama konumuz o değil neyse)-
soruyodum gidip gidip,
heppp diyolardı ki
daha belli değil belki gelirr belki gelmezz.
sonra kasseria sineması var burda oraya afişini astılar çok sevindim gittim afişi görünce bu sefer daha umutlu sordum yine aynı cevap
belli değil,belki gelir belki gelmez...
sonra burda bide onay sinemaları var kaserriadan daha küçük ve afişini asmamışlardı onlar bende kasseria ya gelmezse oraya hiç gelmez diye düşünüyodum
sonra çok alakasız bir şekilde birden yolumun üstüne denk geldi orası ve babam dedi ki;bi kez de buraya sor bakalım gelmiş mi dedi.bende yoksa sormuyodum . ve o gün perşembe,biz cumartesi günü 3 haftalığına şehir dışına gidicez yola çıkıyoruz.
neyse öyle olunca sordum ve ne dedilerrrr
yarın geliyo burda dediler
ve 1 hafta kaldı.
yani o gün sormasaydım belkide göremeyecektim o filmi...
büyük ihtimal göremeycektim
yarın geliyo lafını duyduğumda(hiç beklemedeiğim bir cevaptı zaten çok pişkin sordum.hani ne diyeceğinizi biliyorum ama yineden sorayım der gibi)
hayatımın şoklarından birini yaşadım....
işte aklıma gelen şok bu yane.
cok sevdigim ve beni sevdigini düsündügüm sevdigim insanin simdi baska birisiyle bir iliskisi oldugunu ögrenince sok oldum, hatta 5 saat boyunca kendime gelmekte bayaa zorluk cektim, cok kötü bir sey, hele insan birini gercekten seviyorsa.
ne yapalim, kendi hatalarimizin sonucuna katlanmak zorunda kaliyoruz bazen.
ne yapalim, kendi hatalarimizin sonucuna katlanmak zorunda kaliyoruz bazen.
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
şok oldum
ilk yurtta kaldığım yıldı, 15 tatilde bi sürü öğrenci ailesinin yanına gitti. bende akşam yatakhaneye gitmek için yürürken diğer odalara baktım hala öğrenciler vardı azda olsa. kendi oadama gittim bütün ranzalar bomboş,herkes gitmiş. hem kendimi kötü hissettim hemde şok oldum. bide benm odadan başka herkesin odasında bikaç öğrenci olduğunu gördükten sonra
-
- Admin
- İsim: Ersin