ŞOK!!!
o şahsın bana çıkma teklif etmesi beni şok etmişti.çünkü cuma günü başbaşa konuşucaktık ve ne söylicekse söylicekti.ben ve arkadaşım kantinde oturuyoduk.oda öss hazırlığa giden bazı çocuklarla konuşuyodu ilerde.birden bana doğru yürüdüğünü gördüm.naapıcaamı şaşırdım.ismimi söledi ve bi dk gelirmisin dedi.tabi dedim.kantindeki tüm öss liler evet evet diye baarıyodu.kızların gözü bizdeydi.ve tam o sırada koridorun ışığı ve kantinnikini söndürdüler.o bana o malum soruyu sordu.ve zil çaldı gitmem gerekiyodu.evet dedim ve merdivenlerden aşağı koştum.o da kantinin içine koştu.ama gerçekten şok olmuştum.onu hala seviyorum ama o beni SEVMİYOO bu da bi şok tabii ki.
-
- Üye
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: Özlem
-
- Üye
-
- Görevli
- İsim: güLşah
bunun cevabını ecem yukarıda yazmış zaten!..
niye mi şok olmak istiyorum???
bilmem istiyorum işte,olmuşumdur aslında ama öyle büyük çapta değil yane hatırlamıyorum.
güzel bişi şok olmak ya..........
ha bakın aklıma geldi bi tane anlatayım istersenizz,
şimdi ben burada gece 11.45 i seyretmeden önce -zaten kayseride iki sinema var- herrr hafta böyle bir filmin olduğunu öğrendiğimden beri-ki ilk öğrenenlerdenim(o filmi öğrenmem de bi şokk olmuştu ama konumuz o değil neyse)-
soruyodum gidip gidip,
heppp diyolardı ki
daha belli değil belki gelirr belki gelmezz.
sonra kasseria sineması var burda oraya afişini astılar çok sevindim gittim afişi görünce bu sefer daha umutlu sordum yine aynı cevap
belli değil,belki gelir belki gelmez...
sonra burda bide onay sinemaları var kaserriadan daha küçük ve afişini asmamışlardı onlar bende kasseria ya gelmezse oraya hiç gelmez diye düşünüyodum
sonra çok alakasız bir şekilde birden yolumun üstüne denk geldi orası ve babam dedi ki;bi kez de buraya sor bakalım gelmiş mi dedi.bende yoksa sormuyodum . ve o gün perşembe,biz cumartesi günü 3 haftalığına şehir dışına gidicez yola çıkıyoruz.
neyse öyle olunca sordum ve ne dedilerrrr
yarın geliyo burda dediler
ve 1 hafta kaldı.
yani o gün sormasaydım belkide göremeyecektim o filmi...
büyük ihtimal göremeycektim
yarın geliyo lafını duyduğumda(hiç beklemedeiğim bir cevaptı zaten çok pişkin sordum.hani ne diyeceğinizi biliyorum ama yineden sorayım der gibi)
hayatımın şoklarından birini yaşadım....
işte aklıma gelen şok bu yane.
-
- Üye
-
- Üye
teşekkür ederim benim adıma cevap verdiğin içinscalon yazdı:bunun cevabını ecem yukarıda yazmış zaten!..niye mi şok olmak istiyorum???
bilmem istiyorum işte,olmuşumdur aslında ama öyle büyük çapta değil yane hatırlamıyorum.
güzel bişi şok olmak ya..........
ha bakın aklıma geldi bi tane anlatayım istersenizz,
şimdi ben burada gece 11.45 i seyretmeden önce -zaten kayseride iki sinema var- herrr hafta böyle bir filmin olduğunu öğrendiğimden beri-ki ilk öğrenenlerdenim(o filmi öğrenmem de bi şokk olmuştu ama konumuz o değil neyse)-
soruyodum gidip gidip,
heppp diyolardı ki
daha belli değil belki gelirr belki gelmezz.
sonra kasseria sineması var burda oraya afişini astılar çok sevindim gittim afişi görünce bu sefer daha umutlu sordum yine aynı cevap
belli değil,belki gelir belki gelmez...
sonra burda bide onay sinemaları var kaserriadan daha küçük ve afişini asmamışlardı onlar bende kasseria ya gelmezse oraya hiç gelmez diye düşünüyodum
sonra çok alakasız bir şekilde birden yolumun üstüne denk geldi orası ve babam dedi ki;bi kez de buraya sor bakalım gelmiş mi dedi.bende yoksa sormuyodum . ve o gün perşembe,biz cumartesi günü 3 haftalığına şehir dışına gidicez yola çıkıyoruz.
neyse öyle olunca sordum ve ne dedilerrrr
yarın geliyo burda dediler
ve 1 hafta kaldı.
yani o gün sormasaydım belkide göremeyecektim o filmi...
büyük ihtimal göremeycektim
yarın geliyo lafını duyduğumda(hiç beklemedeiğim bir cevaptı zaten çok pişkin sordum.hani ne diyeceğinizi biliyorum ama yineden sorayım der gibi)
hayatımın şoklarından birini yaşadım....
işte aklıma gelen şok bu yane.
-
- Üye
-
- Üye
-
- Dengesiz Üye(Banlı)