TANER KELEŞ
-
- Takımdan
- İsim: Taner
Re: TANER KELEŞ
Desteğinize çok teşekkürler arkadaşlar. Şu aralar forumu türkçeye çevirmeye uğraşıyoruz. inşallah yakında biter..
-
- Dengesiz Üye(Banlı)
İnşallah taner abi..
-
- Yeni Üye
- İsim: merih
Taner abi siten çok güzel ama forum ne zaman aktif olur? bu arada Ankara'daki konserede gelmeyi çok istiyorum..hatta evden kaçmam gerekicek o gece
-
- Üye
- İsim: Emre
taner abicim siten hayırlı uğurlu olsun.ben de dört gözle bekliyorum forumun açılmasını.sadece bu değil dört gözle beklediğim.şubat 23-24 tarihlerini de bekliyorum.BURSA'DA müthiş konserler bizi bekliyor:D
-
- Takımdan
Arkadaşlar galeriye 14 Şubat konserinden resimler eklendi. Merak edenler bakabilir. www.tanerkeles.com/galeri.htm
-
- Üye
- İsim: Özlem
Bilgilendirme için teşekkürler harika çıkmışsınız hepiniz
-
- Takımdan
taner abi !!!!
siten güzel olmuş...
ellerine sağlık...
bir sürü fotoğrafın var bende...
işine yarayanlar olabilir, hatırlatayım istedim...
siten güzel olmuş...
ellerine sağlık...
bir sürü fotoğrafın var bende...
işine yarayanlar olabilir, hatırlatayım istedim...
-
- Üye
- İsim: yelda
ne güzel siteden haberleşmeye başlamışsınız.sizin yazılarını okuyunca ağzımla kulağım arasındaki mesafe kısalıyor bende de var birsürü fotoğraf.hatta seninkilkeri galeriden nazlı başak diye aratabilirsin nazlı abla ya birşey diyeceğim.oya erkaya neden gelmiyor siteye?onu da çok seviyoruz biz=) bu arada site çok güzel olmuş taner abi.ama galerideki fotoğrafları görünce çatladım=) çok karizma çıkmışsınız grupça valla
-
- Üye
- İsim: yelda
az önce okuldan dönerken beşiktaştan motora biniyordum ki,bir de baktım taner keleş ve mert alkaya ben nasıl olduysa kendimi yanlarında buldum.normalde konserlerde bile gidemem yanlarına.karizmatik olduklarından ,insan garanti soğuktur diye bakıyor nedense.halbuki,o kadar sıcak davrandılar ki,fd ayrıcalığını yeniden farkettim.ayrıca yakından ikisi de daha yakışıklı bir de nazlı ablamı görmeye başlasam vapurda falan
ama o elimden kurtulamaz, vıdı vıdı konuşurum heralde ah keşke yanımda emre(sokaklardaevcil) de olsaydı.iki gün önce bursa resimllide kulise falan girmiş,çok mutluydu.taner keleş de onun idolü de=) ben bu gazla sabaha kadar keman çalışırım artık
ama o elimden kurtulamaz, vıdı vıdı konuşurum heralde ah keşke yanımda emre(sokaklardaevcil) de olsaydı.iki gün önce bursa resimllide kulise falan girmiş,çok mutluydu.taner keleş de onun idolü de=) ben bu gazla sabaha kadar keman çalışırım artık
-
- Üye
- İsim: Emre
keşke yeldacm keşke ben de o ortamda olup o iki eşsiz insanla sohbet etme şansını yakalayabilseydm.ama olsun resimlideki birkaç küçük hatıra bile bir ömür boyu büyük bir yer kaplayaak kalbimde.ya taner abi benm için idolden de öte bir şey abartmıyorum.o birtane ya ama ben mert abinin de bu siteye katılmasını istiyorum.belki üyedr bilemiyorum ama olursa harika olur.seni de bekliyoruz mert abi.saygılar
-
- Takımdan
Arkadaşlar.. Açılış sayfasına bir solo yerleştirdim.. Meraklılarına...
www.tanerkeles.com
www.tanerkeles.com
-
- Admin
- İsim: Serkan
Abi sen ne yapmışsın öyle ya. Ağzım açık kaldı. Saniyede kaç nota basıyorsun sayamadım. Pes, bitirdin beni. Helal olsun sana.
Muhteşemsin.
Muhteşemsin.
-
- Görevli
- İsim: Emrah
süper abi teşekkür ederiz.
-
- Takımdan
Çok özür diliyorum arkadaşlar.. Bazı çevrelerde kendini ispat çabası olarak algılanmış. Kaldırmak zorunda kaldım. 10 dakikada yaptığım eğlencesine birşeydi. Öyle ki gitarı bilgisayara direk bağlayarak çalmıştım..
Ama inşallah 27 Mart Frankfurt Müzik fuarında Randall Endorser'ı olarak bir gitar şov sahnem olacak.. Onun kayıtlarını koyarım artık.
İlginize çok teşekkürler..
Ama inşallah 27 Mart Frankfurt Müzik fuarında Randall Endorser'ı olarak bir gitar şov sahnem olacak.. Onun kayıtlarını koyarım artık.
İlginize çok teşekkürler..