ben de kötü bir durum sezemedim. sanırım yanlış anlaşılıyor. burada insanlar Taner Keleş'e olan hayranlıklarını kendilerince dile getiriyorlar. bence gayet samimi ve içtenler ve bu da çok hoş bir durum..
valla ben de herhangi bir laubalilik göremedim yazılanların hepsi samimi ve DOĞRU şeyler.adam bu işin ustası BOZCAADAnın dediğine de aynen katılıyorum gitar ağlıyacak elinde olsa.söz konusu olmayan şeyler için polemik yaratmayalım arkadaşlar....kesinlikle bir laubalilik söz konusu değil.
arkadaslar bı yanlıslık oldu ben sıze demedım ılk mesajlara bakınca bu konuyla ılgılı cok kotu geldı yazılanlar..
onlara dedım ama onlara dedıgımı sıze ıletmeyı unuttum kısacası son mesajlara demedım cok afedersınız yanlıs anlasılmak ıstemem
olur böyle şeyler hepimiz hata yaparız. sıkma canını. zaten üyelıklerı bıle sılınmiş onların=) konu sapmasın dıye hemen dönüş yapıyorum: ben şunu farkettım.fd müzisyenlerını tanıtırken davulda mert alkaya,kemanda nazlı başak,bas gitarda oya erkaya .....ve taner keleş diyor. enstrüman ismi yok yani.o kadar iyi ki artık belırtmeye bıle gerek duymuyor sanırım.marka olmuş adam
Site güzel, fakat Gear bölümünün Firefox'la görüntülenmesinde sorunlar var. Yazıları okumak mümkün görünmüyor. Onun dışında başlangıç için oldukça yeterli bilgiendirmeye sahip. Umarım devamı da güzel gelir, hayırlı olsun.
haldunbar yazdı:Site güzel, fakat Gear bölümünün Firefox'la görüntülenmesinde sorunlar var. Yazıları okumak mümkün görünmüyor. Onun dışında başlangıç için oldukça yeterli bilgiendirmeye sahip. Umarım devamı da güzel gelir, hayırlı olsun.
w3 xhtml uyumluluğu(geçerliliği) ona göre kodlanması lazım lazım haldunum her tarayıcı, her işletim sisteminde düzgün görüntülenmesi için.
Haldunbar ve Bugfixed arkadaşlar. Teknik eleştirilerinize çok teşekkürler. Teknik detayla uğraşan arkadaşlara haber verdim, kısa zamanda düzelir. Bu arada diğer sayfalarda problem yoktur umarım..?