ben konser sonrası tanıştım Taner abiyle.mail adresini vermişti sen yaz birşeyler ben söz cevap yazarım dedi.ben mail gönderdim cevap alamadım sağlık olsun.çok iyi çalıyor bu gerçek.repertuar köpekleri diye bi grup kuduklarını dumuştum.çaldıkları yerde onları dinlemeyi planlıyan arkadaşlarım vardı.onlarada selam olsun.çok yakışıklı buda bir gerçek bide cevap yazsaydı... neyse abimde iyi çaldığını söylüyor haklıdır...
Taner abimiz Repertuar Köpekleri adlı grupla çalıo valla gitarı gerçekten konuşturuyor.Ayrıyetten FD'mizin bateristi Mert'te o grupta güzel bi takım oldukları kanaatındayım başarılarının devamın diliyorum.
3 şubattaki konserde Feridunum en son Taner'in ismini söyledi hatta bi ara söylemedi de başladım Tanerrr diye bağırmaya sonra Taner Keleşş dedi süper çaldı yine ya.Ama kemancı pek bişe yapmadı öle dikildi insan bari şarkılara eşlik eder hiç gülmüoda sevmedim yane
FERİDUN KONSERİNDE SAHNEDE İLGİMİ ÇEKEN TEK ŞEY FERİDUN DÜZAĞAÇ ,TANER BENİM İÇİN SADECE İİ Bİ MÜZİSYEN YENİ MELEK KONSERİNDE KEMANLAR HARİKAYDI MESELA AMA TANER DE BU TADI BULAMADIM ÇOK VASATTI