üstümde kapşonlu yeşil bi polar vardı.ya illa ki görmüşsündür konserin sonlarına doğru sahnenin önünde bayağı bi kopmuştum Ben o gün feridun abimin yanından hiç ayrılmadım.'3 mart mebşura 9' resminde feridunun burnunun önünde çıkmışım.ordan bakabilirsin.
Arkadaşlar..bu başlık altında chat yapmaya başlamışsınız...bu kadar msj gören beni çok popüler sanacak.. Bu arada RONAL kardeş, boş ders şarkısındaki yanlışlığı ben yapmadım.. orta bölüm 2 tekrar.. Gruptaki bazı arkadaşlar tek geçmeye kalktılar, ama toparladık..Feridun böyle durumlarda bana bakar, gülüşürüz...İlginize sağolun...
taner yazdı:Arkadaşlar..bu başlık altında chat yapmaya başlamışsınız...bu kadar msj gören beni çok popüler sanacak.. Bu arada RONAL kardeş, boş ders şarkısındaki yanlışlığı ben yapmadım.. orta bölüm 2 tekrar.. Gruptaki bazı arkadaşlar tek geçmeye kalktılar, ama toparladık..Feridun böyle durumlarda bana bakar, gülüşürüz...İlginize sağolun...
Hoşgeldin abi.Ya normalde 2 tekrar yapılıyo.Sen bi tane fazla kaçırdın gibi geldi.N Neyse ya sorun değil.Aramızda seni görmekten çok mutluyum.Tekrar hoşgeldin.
2hafta geçmesine rağmen konserin üstünden biz hala o heyecanı paylaşıyoruz,küçücük olayları bile atlamayalım birbirimize anlatalım derdindeyiz sanırım,chat ten çok,hala geriye dönme çabasını konuşuyoruz aşırıya kaçtıksa affola
aa taner abi gelmiş meraba abi.bir şey sorabilirmiyim sana iki yıl oldu galiba bana mail adersini vermiştin ben ona çok mail attım ama sanırım o adres çalışmıyor yanılıyormuyum?neyse bu cuma konser de dinlicem sizi çok mutluyum.sevgiler